Draga mea…

1470552_618415984867333_1811235305_n

Cu cât te încăpățânezi să păstrezi un om cu atât îl alungi de lângă tine.Iubirea există,dar doar cea necondiționată.Ce e condiționat,nu e iubire..Încetează să mai crezi într-o fantomă,încetează să mai crezi că va fi ce a fost odată,încetează să mai crezi că ceva se va schimba…Se va schimba,poate,dar în mai rău..Te vei schimba așa de mult încât într-o zi nu te vei mai recunoaște..Și..te vei întreba unde te-ai pierdut,când situația a luat-o în cu totul altă direcție.

L-ai iubit…poate că mai mult decât pe tine, în unele momente…dar zi-mi sincer..s-a meritat?..el..a meritat?Bineînțeles că NU! Și uite așa toate trec,tu oprești timpul în loc,cauți firmiturile amintirilor,te consumi,te acuzi,plângi,regreți..dar el?! El te-a dat uitării,nu se gândește deloc nici la tine,nici cum te simți sau prin ce perioade grele treci,nu se gândește nici macar la voi doi,cei de altădată…El calcă în picioare tot,el n-a iubit și nici nu iubește.El doar rănește și fuge.

Tu..tu ești dispusă să-l mai crezi,să-l mai asculți,să-l mai aștepți?Pentru ce?Spune-mi tu!Bărbatul care te lasă la greu,cel care-ți spunea că te iubește,cel care te-a rănit și dezamăgit de atâtea ori,acel bărbat oare merită tot ceea ce ești și ce oferi tu?

Cu drag pentru tine, draga mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s