Tu ce citești?

Cine a spus că nu poți ieși din anonimat cu un tricou?Nu știi cum?Simplu:printr-un tricou personalizat. Sunt o sumedenie de tricouri cu mesaje care atrag atenția.Astăzi am să vă prezint tricoul meu personalizat cu un mesaj care-mi place foarte mult:”Citește cărți,nu tricouri!”De ce am ales acest tricou?Pentru că mă reprezintă 100%.

Unde am dat de el? Pe Tshirts.ro. Căutam de mult un astfel de tricou,cu un astfel de mesaj.De ceva timp tot  îmi propuneam să merg să îmi personalizez un tricou,dar am tot amânat din diverse motive:ba îmi era lene,ba n-aveam timp și tot așa.Noroc de proba asta super faină  SuperBlog 2015 în colaborare cu Tshirts.ro, care mi-a îndeplinit această veche  dorință.Cum am citit enunțul probei,am și intrat pe site-ul celor de la Tshirts.ro.Sinceră să fiu nici nu știam de existența lor,dar mă bucur că i-am descoperit.Buuunn…Vă ziceam că am intrat pe site,iar primul tricou care mi-a atras atenția a fost acesta.bl6yb1Jrr3_tricou_alb

Am selectat mărimea,am pus tricoul în coșul de cumpărături,am selectat metoda de livrare,am completat căsuțele cu datele necesare pentru expediere și asta a fost tot.Simplu.

Comanda am făcut-o sâmbătă dimineață,ulterior fiind sunată luni pentru confirmare,iar miercuri (în jur de ora 13) am primit coletul.

Sigur vă întrebați cum e tricoul.Să vă spun.Pe lângă mesajul pe care îl are imprimat prin tehnologia laser printing (asta însemnând că nu are o textură lucioasă și că îl pot spăla la mașina de spălat fără a-mi face griji că mesajul meu se va șterge….i-am făcut chiar și proba ca să mă conving și să spun exact cum este),tricoul este din bumbac 100%,lasă pielea să respire.Eu mi-am luat mărimea S și mi-e cam mare,dar îl voi purta așa fiindcă îl ador.Sigur voi atrage atenția cu el într-un mod pozitiv și voi încuraja lumea să citească și cărți,nu numai tricouri.Cu acest tricou doresc să promovez cititul cărților fiindcă sunt mulți care nu au citit de mult timp o carte (voi derula în viitor o acțiune de genul acesta în orașul meu,iar acest tricou este perfect pentru proiect…stati pe aproape..voi reveni cu detalii).Ce nu mi-a plăcut a fost lipsa virgulei din mesajul tricoului(ce să fac…le observ pe toate…sorry): Citește cărți ,(virgulă) Nu tricouri! Am făcut și câteva combinații vestimentare cu el.Vă arăt ce a ieșit.

IMG-20151016-WA0012IMG-20151016-WA0013  Ținuta sport- șapcă,tricou personalizat,pantaloni trening tip colant și adidași alergare

IMG-20151016-WA0023IMG-20151016-WA0028 Ținuta casual-Tricou personalizat,cardigan,slim jeans.

IMG-20151016-WA0037IMG-20151016-WA0030 O ținută mai neobișnuiă aș zice eu,dar îmi place(nu știu cum să o numesc)

Ce zici?Tu ce citești?

Anny MT


Proba 5 SuperBlog 2015

Un gând despre “Tu ce citești?

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 5. Tricouri cu personalitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s