O luptătoare

Mi s-a spus că voi reuși, și am pășit cu dreptul.Mi s-a spus că sunt puternică și am mai făcut încă un pas.Mi s-a spus că sunt capabilă și am mai făcut doi pași. IMG_1164Mi s-a zis să am încredere în mine și am încălțat tocuri de 15 încercând să nu mă împiedic, să nu cad.Mi s-a zis că pot. Mi s-a zis să fiu ambițioasă și am mai făcut câțiva pași în timp ce mulți mă loveau în tibie  să mă îngenunchieze.Picioarele mi-au fost vinete și tremurânde, dar totuși nu am renunțat să pășesc cu dreptul.Mi s-a zis să fiu demnă și atunci am ridicat privirea și am privit de sus. Mi s-a zis să lupt și să fiu puternică. Atunci mi-am continuat drumul și m-am uitat doar o clipă în spate să văd cum mă îndepărtez cu fiecare pas de cei care mi-au provocat durere.Azi le zâmbesc și le mulțumesc. Îmi continui drumul cu demnitate și pășesc printre toate obstacolele și piedicile puse de alții demonstrându-mi că sunt cu adevărat o luptătoare.IMG_1049.jpg0

Mi s-a spus să iert, iar cu durere-n suflet am facut-o.I-am iertat pe toți cei care n-au avut încredere în mine, pe toți cei care n-au știut decât să arunce cu pietre, să mă judece, să-mi vorbească urât. I-am iertat pe toți oamenii care au ales să plece din viața mea fără să-și ia măcar rămas bun.

Mi s-a spus să iubesc, dar nimeni nu mi-a zis ce înseamnă cu adevărat asta. Mi s-a zis să iubesc și am făcut-o. C-am suferit, am aflat ce e iubirea și am luat-o de la capăt învățând să apreciez.

Mi s-a zis să fiu fericită și-am început să mă iubesc.Am învățat să lupt și să nu mă las îngenunchiată ușor. Am învățat să am puterea să trec peste toate oricât de greu mi-ar fi, să lupt pentru ce îmi doresc și să nu uit că mereu voi fi o luptătoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s