Femeia elegantă în viziunea bărbaților vs. în viziunea femeilor

Eleganţa nu este definită numai de ceea ce porţi. Este modul în care te comporţi, modul în care vorbeşti şi ceea ce citeşti.

 

Bun găsit tuturor. Astăzi vom vorbi despre eleganța unei femei atât în viziunea bărbaților, cât și în cea a femeilor.

Pentru a realiza acest articol, mi-am luat la întrebări prietenii și prietenele. Întrebarea a fost:”Cum arată în viziunea ta o femeie elegantă?” Vă pot spune că am avut parte de multe surprize și de multe răspunsuri la care nu mă așteptam. cfcb59b9760926e7e9a06d914d21ecf4Am să încep prin a vă prezenta cum arată o femeie elegantă în ochii bărbaților.

”Femeia elegantă este ușor de recunoscut.Este sigură pe ea, delicată, naturală. Iar când zic naturală, nu mă refer la lipsa machiajului, ci la naturalețea gesturilor. Femeia care nu atrage privirile printr-un machiaj strident sau printr-o ținută extravaganta este o femeie elegantă.Femeia care ține la imaginea sa,  își alege cu grijă hainele pe care le va purta. Femeia elegantă nu este vulgară, nu vorbește mai mult decât este cazul și nu vrea să iasă în evidență.”mi-a mărturisit A.

” Ce înțeleg eu prin femeie elegantă? Ei bine..STIL, ATITUDINE, NATURALEȚE. O femeie elegantă are cei 7 ani de acasă, știe și folosește bunele maniere, gândește când vorbește.Ea nu se compară cu nimeni.Ea se compară cu femeia care a fost ieri și încearcă să fie mai bună pe zi ce trece, să se depășească.” mi-a spus F.

”DEȘTEAPTĂ! O femeie elegantă este deșteaptă. O femeie elegantă are stil și clasă.Și nu mă refer aici la faptul că trebuie să aibă nu știu câte facultăți. O femeie elegantă știe să pună la punct un bărbat cu tact, cu ușurință atunci când a întrecut măsura. Femeia elegantă face din bărbat, rege.Femeia elegantă știe când să accepte și când să refuze politicos.Femeia elegantă se respectă și nu se pretează la orice vorbă aruncată-n vânt de un tânăr aspirant la inima sa.” P.

Capturaţi ecranul complet 31.10.2015 214623.bmp”Eu îmi imaginez femeia elegantă, îmbrăcată într-o rochie neagră, de seară, tocuri de 7-10 cm, cercei argintii și un make-up superb.Totuși, cred că eleganța vine din stilul unei femei, ce face ea, modul în care se îmbracă și modul în care interacționează cu ceilalți.Un criteriu destul de important îl consider folosirea unui parfum care miroase foarte bine.” A.

” O femeie care se vrea elegantă, citește..și citește mult.Este dornică să afle lucruri noi și nu se mulțumește cu puțin.” L.

”Eleganța unei femei nu se rezumă doar la vestimentație.Stilul vestimentar ne arată gusturile, starea de spirit. Eleganța înseamnă mult mai mult pentru mine. Eleganța trebuie să vină din interior.”T.

”Personal, primul lucru care îmi atrage atenția la o femeie, este manichiura. Consider că este un prim semn de eleganță. Femeia elegantă se respectă și îi respectă și pe cei din jurul ei.Ea nu este arogantă, ci pur și simplu..Elegantă.” R.

”Eu văd femeia elegantă, pudică. De ce zic pudică? Pentru că nu își dorește să atragă privirile printr-un decolteu sau printr-un machiaj strident. Ea nu se arată lumii ca o marfă la piață.Ea este discretă și calculată.Ea are principii pe care și le respectă.” B.


727c4b0cbcf91413fe42add680997aecCum vă spuneam, am rămas plăcut surprinsă de răspunsurile pe care le-am primit din partea bărbaților.E rândul femeilor.

”Femeia elegantă este CHIC. Este cameleonică: știe să se adapteze la diferite situații și o face cu grație.Pentru ea contează felul cum arată și ce îmbracă. Eleganța unei femei este împletită cu stilul de viață sănătos și cu mult sport.” M.

”O femeie elegantă va fi mereu bine-îmbrăcată indiferent dacă merge la teatru, la serviciu, la magazin sau duce gunoiul.O femeie elegantă nu iese oricum din casă. Ea nu uită niciodată să-și pună un fond de ten, un rimel și un gloss. Ea atrage atenția fără să vrea. E în natura ei.” E.

ellis-mic-250x250”Degeaba ai tu hainele de la casa de modă ELLIS, dacă nu te porți pe măsura lor. Eleganța pentru mine înseamnă stil și capacitatea de a purta o haină cu atitudine. Această eleganță este completată de seriozitate, inteligență, educație, spiritualitate. Atâta timp cât ești elegantă în interior, la fel vei fi și la exterior.Am să-l citez pe C.JoyBell C., care ilustra foarte frumos eleganța unei femei:”Eleganţa este o pace interioară strălucitoare”. Sunt complet de acord.Asta înseamnă să fii elegantă.” O.

chic-elite”Am descoperit recent comunitatea Chic-Elite, o platformă care este menită să ajute femeile să ia deciziile cele mai bune în toate domeniile.Asta mi-a venit în minte când mi-ai spus să vorbesc despre eleganță.Consider că femeia elegantă este mereu cu un pas înainte, iar această platformă inedită ne ajută să îndrăznim să facem pașii necesari pentru descoperirea femeii elegante din noi.” R.


Așadar, tu cum ai caracteriza eleganța unei femei? Cum crezi că arată o femeie elegantă?

Surse foto: Pinterest, chic-elite.ro, ellis.ro, super-blog.eu.

Articol scris cu eleganță pentru Proba 12 SuperBlog 2015.

Un gând despre “Femeia elegantă în viziunea bărbaților vs. în viziunea femeilor

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 12. Trăiește cu eleganță!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s