Femeile din viața lui

Îi spunea că îi face rău, dar atunci nu înțelegea cum. Azi a înțeles. O voia pe ea, dar la pachet cu celelalte. A rănit-o, a amăgit-o conștient. Tot ce i-a zis, au fost minciuni. Nu a iubit-o deloc. A înșelat-o cu oricine, oriunde, oricând. Nu au contat sentimentele, respectul, încrederea. Nu a contat nimic. După toate acestea, tot el avea așteptări de la ea. Tot ea era vinovată pentru tot. Ea era ca celelalte pentru el. Știa că este acolo, într-un colț și îl așteaptă. Era ca o păpușă cu care se juca doar când avea chef, iar apoi o abandona fiind sigur că data viitoare tot acolo o va găsi.

Toate femeile din viața lui, l-au iubit prea mult.Și nu a meritat asta. Pe fiecare le-a amăgit și le-a făcut să sufere. Pe toate le-a făcut să trăiască cu sentimentul de vinovăție, că ar fi fost ele cele care au greșit, iar el nu. Cu fiecare a jucat un rol. Problema a fost că juca aceste roluri în paralel. Acum se despărțea de una, o căuta pe alta, și tot așa. El niciodată nu era singur.El călca pe inimile femeilor care l-au iubit.Și, paradoxal, îl vedeai mereu cu zâmbetul pe buze ca și cum nu se întampla nimic.

El era fericit, iar ea la pământ. A lăsat-o când i-a fost cel mai greu, fără explicații. S-a făcut nevăzut și de negăsit. A plecat în portul altei femei. Când obținea ce dorea, pleca la următoarea și tot așa.

Femeile din viața lui, l-au ascultat, l-au iubit. Avea un farmec aparte care cucerea.Și cucerea…pe termen lung, chiar dacă el pleca.


 

El a avut o relație de lungă durată, cândva, dar a călcat strâmb. Femeia respectivă îi făcea toate poftele, avea grijă de el, iar el…a răsplatit-o cu infidelitate și despărțire. El nu-și dorea o familie nici dupa acei câțiva ani de stat cu ea. El își dorea să cunoască și alte femei, cât mai multe..Și asta a făcut. Nu a pierdut timpul.Nu i-a păsat. S-a jucat în continuare cu ea, până ce ea și-a găsit pe cineva care să o iubească, să o respecte.

El jongla femeile. Era la circ. Azi cu una, mâine cu alta. Speranțe, promisiuni, vorbe mărețe.

A găsit-o pe Ea. Mult mai tânără decât el, i-a plăcut și a început să o cucerească.Totul a fost bine până când a luat-o razna. Nu putea să stea într-un singur loc, nu putea să aibă aceeași femeie în fiecare zi. A înșelat-o și în timpul relației lor, iar de fiecare dată se comporta ca și cum nu s-a întamplat nimic. Această femeie din viața lui, ar fi dat totul pentru el. L-a iubit mai mult decât pe ea în unele momente, iar el nu a făcut decât să o rănească, să o trântească la pământ, să o judece, să o amăgească, să-i aducă mai multă tristețe decât bucurie, să o facă mai mult să plângă decât să râdă.

Majoritatea femeilor din viața lui, și-au dat seama cine este cu adevărat, mai devreme sau mai târziu. Urmează alte femei care îi vor cădea în plasă, alte femei care vor suferi într-un final crezând vorbele aruncate în vânt de el.


Femeilor, îndepărtați-vă de astfel de bărbați. Nu luptați pentru locul doi, când voi meritați primul loc. Sunteți unice și meritați ce e mai bun. Nu vă ancorați într-o relație care nu duce nicăieri sau care duce,dar nu  spre ceva bun. Suferința nu e iubire! Nu vă lăsați purtate de valurile așa-zisei iubiri. El nu vă iubește, el doar vă folosește și atât.Nu lăsați ca un astfel de bărbat să vă manipuleze, nu-l lăsați în prezentul și viitorul vostru. Lăsați-l în trecut, acolo unde îi este locul!

Sursă foto: Pinterest.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s