Am spus DA!

15 iulie 2014. Ziua în care El m-a cerut în căsătorie, ziua în care am simţit că sunt cea mai fericită femeie,ziua în care am spus DA din toată inima.

Era seară.Ajung acasă, iar cum intru, văd o pancardă pe care scria:”Urmăreşte petalele de trandafiri.” Petalele m-au condus până sus pe acoperiş unde mă aştepta El. Acolo era o masă cu două scaune, lumânări parfumate şi mâncarea servită. Mă privea puţin ciudat şi nu înţelegeam de ce. Îmi oferă un buchet de trandafiri albi şi servim cina. La final, servim desertul, iar după ce am terminat felia de tort, văd pe farfurie: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Am rămas blocată, iar el s-a aşezat în genunchi, a scos cu grijă o cutiuţă din buzunarul de la sacou, iar în acea cutiuţă se afla inelul. Mi-a sărutat mâna.Nici nu am mai aşteptat să mă mai întrebe încă o dată. L-am mângâiat pe obraz, l-am sărutat încet şi cu lacrimi în ochi i-am răspuns un mare DA.Eram emoţionaţi amândoi.


533a2e5bb94133669a4d830b6cd75895Cine ar fi crezut că vom ajunge aici?

Totul a început dintr-o neatenţie. Cum e să mergi în club şi să-ţi găseşti marea dragoste? Îl calci pe picior şi începe clişeul, începe curiozitatea de a vrea să afli mai multe despre el.

Era sâmbătă seară. Aveam nevoie de o pauză, de la monotonia zilnică în care m-am afundat şi am hotărât să ies cu fetele în club.Când am ajuns, distracţia era în toi.Ne-am dus la bar să ne lăsăm hainele la un prieten şi din greşeală, am călcat pe cineva, pe picior.Era el.Mi-am cerut scuze şi am continuat să mă distrez cu prietenele mele.

Destul de arogant, a venit la mine în timp ce dansam şi încerca să-mi atragă atenţia.La insistenţele lui, am început să vorbim şi aşa a început totul.


photoVai! Urma să îmi petrec cea mai frumoasă noapte din viaţa mea în restaurantul la care visam încă de mică:restauranul Good Old Times , din cadrul Hotelului Golden Tulip Times.Stând în apropiere, vedeam fel de fel de nunţi şi visam cu ochii deschişi.Visam să am cea mai frumoasă nuntă din câte a existat.Şi s-a întamplat.Totul era perfect! Radiam de fericire, iar candelabrele străluceau odată cu noi.Eram soţ şi soţie, iar persoanele dragi erau martore la fericirea noastră.Rudele le-am cazat la hotelul de 4 stele Golden Tulip Times.

Cu ajutorul personalului de acolo, foarte receptiv şi amabil, am reuşit să avem parte de nunta visurilor noastre.Atmosfera a fost una de poveste, dansând pe melodiile noastre preferate, pe melodiile cu care am copilărit şi mai ales pe melodia noastă:I want to Spend My Lifetime Loving You.

12039300_987795044596809_5243153939850330421_nAm amenajat restaurantul cu multe flori şi am ales un meniu ideal, Bali, un meniu care îmbină bucătăria tradiţională cu cea modernă.


Din acea seară, eu sunt a lui, iar el este al meu..pentru totdeauna.


Articol scris pentru SuperBlog 2015

Un gând despre “Am spus DA!

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s