Mereu a ta.

Mă întreb ce m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de tine. Azi te iubesc, mâine mă enervezi și aș vrea să pleci, poimâine îmi pare rău și știu că nu aș putea respira fără tine, nu aș putea trăi, nu aș mai putea iubi. Știu că fără tine, aș putea să mai privesc cerul, dar știu sigur că nu va mai arăta la fel ca atunci când îl priveam împreună ținându-ne de mână. Știu că aș mai putea aprinde lampioane în lipsa ta, dar nu va mai fi la fel, nu va mai fi o dorință spusă în doi. Știu că dacă pleci, voi rămâne pustie și fără sens. Tu ești sensul. În lipsa ta, eu duc lipsă de mine, mă rătăcesc printre gânduri și nu găsesc ajutor. Tu ești lumina în tot întunericul, tu ești floarea printre mărăcini, tu ești cartea pe care aș citi-o la nesfârșit fără a-mi fi teamă că mă voi plictisi. Tu ești parfumul care-mi dă fiori, tu ești speranță, tu ești dor, tu ești iubire, tu ești tot, iar eu, eu sunt a ta.

EDT-ETUI60ML-1024x705Mă hipnotizezi cu privirea ta, cu inteligența ta. Mă las purtată de val și de mrejele iubirii. Plutesc atunci când îți simt mirosul de Deeply Yours fragrances.  Oare așa s-a format chimia între noi sau chimia a fost încă de la prima privire, prima atingere sau poate că parfumul pe care îl purtai (și încă îl porți) m-a atras într-un joc al seducției?

Priviri, pași înainte și înapoi. A fost ca un dans care ne-a adus împreună. Are o așa mare importanță un parfum în jocul atracției, seducției? Cum poate un parfum să atragă atât de mult atenția unei femei? Acel amestec de  mere, frunze de violetă, ozon, bergamotă, piper, pepene galben, cașmir, vanilie, ambră, poate da naștere unei iubiri? DA! Categoric DA!

Ba te-am vrut, ba nu te-am vrut. Ba te-am vrut și nu m-ai vrut, ba nu te-am vrut și tu m-ai vrut. Așa a fost jocul până ce am ajuns pe aceeași lungime de undă, pe același drum. Am devenit dependentă de tine. Și totul de la un parfum…N-ar trebui să mă mire. Parfumurile au acest dar de a te cuprinde, de a te vrăji, ca mai apoi să te îndrăgostești când te aștepți mai puțin și mai ales de cine nu crezi.

Așa m-am îndrăgostit de tine. M-ai îmbătat cu  fericire, iubire. M-ai îmbătat cu tine și nici că aș mai vrea să mă trezesc vreodată din beție. Nu vreau să fiu mahmură și să te strig cu glas chinuit să vii să-mi mai dai o înghițitură de tine. Vreau să fii al meu. Vreau să-ți simt mirosul în fiecare dimineață când mă trezesc.  Tu ești cel care mi-a sedus prima dată mintea, mi-a atins sufletul, mi-a acaparat lumea, mi-a făcut ordine în viață, iar apoi, cel care mi-a atins trupul.


 

Continuând dansul pasiunii în doi, pe culmile cele mai înalte, dar și cele mai joase, pe scene mari sau doar în intimitate, departe de ochii lumii, am scris acest articol pentru SuperBlog 2015, proba 20.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s