Ai vrea să spui că-ți pare rău

O nouă zi. Te trezești și te uiți în oglindă. Același tu, dar cu multe amintiri. Același tu, dar cu multe regrete, cu multe vorbe nespuse la timp.

-”Încotro mă îndrept oare? Cine sunt eu cu adevărat?” Aceleași întrebări își fac loc în mintea ta în fiecare dimineață. Te-ai întrebat de ce?Ai vrea să spui că-ți pare rău, dar e prea târziu. Ai vrea să vorbești cu persoanele din trecut cărora le-ai făcut rău, le-ai amăgit, le-ai dezamăgit. Dar ce folos? Zi-mi…pentru ce? Mai au rost vorbele când faptele deja au spus tot? Ai vrea să-ți ceri iertare de la fiecare persoană în parte însă e prea târziu.

Ai vrea să spui că-ți pare rău că nu ai rostit vorbele potrivite la timp și că ai lăsat faptele să aibă rolul de vorbe. Ai vrea..doar ai vrea..dar nu-ți dorești. Când îți dorești, acționezi. Tu stai…tu stai și îți pui fel de fel de întrebări și aștepți..Te întreb: Ce aștepți?!

Uneori pierdem persoanele dragi doar pentru că orgoliul nu ne lasă să ne cerem scuze. Dezamăgim persoane importante din viața noastră cu atitudinea noastră de aroganți și de oameni neclintiți. De ce spunem ”te iubesc” și nu spunem și ”iartă-mă”?

Nu lăsa timpul să treacă!  Iartă, iubește, dar mai ales spune că îți pare rău fiindcă uneori ”mai târziu” va deveni prea târziu!

Cu prietenie, Anny MT.f3884a579d24c4fcd6abb64a0457eb7a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s