Renovare à la….Mavis

Mavis4Ea este Mavis, fiica temutului Dracula, stăpânitorul Transylvaniei. Cu siguranță ați văzut filmul Hotel Transylvania 1 și 2, unde ați făcut  cunoștință cu minunata lume a lui Dracula.În această animație, Dracula deține un superb hotel chiar în inima Transylvaniei. Dacă până la momentul transformării fiicei sale, dintr-un copilaș drăguț și inofensiv într-o superbă domnișoară, Dracula a fost cel care s-a ocupat de tot ce mișca prin hotel, lucrurile s-au cam schimbat…în rău..pentru bietul tată de fată.

Astăzi am să vă provoc puțin imaginația: Cum credeți că va face față Dracula cerințelor superbei Mavis?

Castle_Night.jpg

Mavis s-a cam plictisit de hotelul tatălui său și s-a decis să îl renoveze. Dar cum îl poți convinge pe marele Dracula, cel de care se tem toți, să îți îngăduiască o așa schimbare? De când se știe el, hotelul nu a suferit nicio modificare, ba mai mult, nu consideră că este necesară una. Dar cum poate el să o refuze pe unica și iubita sa fiică? Cum îi poate rezista lacrimilor negre vărsate de fiica sa? Nu poate!

Având acordul lui Dracula, Mavis s-a apucat de treabă. A început să caute rapid pe internet și l-a găsit pe Diego. ”-El este cel care mă va ajuta să decorez tot hotelul pe gustul meu!”images

Din 1992 Diego este specialistul în amenajări interioare care distribuie parchet laminat și mochete, covoare, covoare PVC, tapet, perdele, draperii, fețe de masă și toate accesoriile necesare unei decorări ușoare, practice și superbe. În România Diego este prezent în 28 de magazine în următoarele orașe: București, Buzău, Galați, Pitești, Alexandria, Sibiu, Alba Iulia, Petroșani, Bistrița, Dej, Cluj, Zalău, Arad, Timișoara.

 

 

Zis și făcut. Mavis a început să măsoare în stânga și în dreapta, să calculeze și să pună totul cap la cap.  După multe ore de petrecut în fața telefonului, a decis într-un final ce parchet laminat va alege pentru enormul living unde se dau petrecerile.

5996285442039-laminalt-padlo-woodstep-chateau-10mm-10512-afrikai-afzelia-enterior-01
Sursă foto: Diego

Parchetul este  laminat ”Woodstep de 10 mm grosime, cu panele masive, dar totodată exclusive, cu aspect de duşumea adevărată.”

Covorele vor fi unele moderne, preferatul lui Mavis fiind Flower Green care va sta tare bine în camera ei.

5996285509244-szonyeg-tulipo-flower-2490-913-enterior-01
Sursă foto: Diego

Uitându-se mai bine pe site, Mavis a observat că plata se poate face cu cardul, transportul la domiciliu este la preț avantajos, clienții au parte de consiliere profesională. Diego își respectă și își răsfață clienții!

 

Cum a mai decorat Mavis întreg hotelul? Vă las pe voi să vă imaginați. Vă arat doar o poză cu reacția celor doua prietene ale ei când au văzut schimbarea radicală prin care a trecut bătrânul hotel.

1280x720-G6_
Sursă foto: Google 

Cât despre Dracula…ce pot spune…s-a ales cu un hotel plin de viață, iar asta nu îl caracteriza. I s-a cam dus vorba că este prea bun pentru numele de Dracula, dar ce mai putea să spună când fiica lui era cea mai fericită?

Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016 , proba 3.

5 gânduri despre “Renovare à la….Mavis

  1. Draga mea, Mavis e chiar mișto pentru o vampiroaică – veselă, colorată, nebunatică!
    Aș plăti bani grei ca să văd hotelul lui Dracula amenajat așa! :)))))
    Succes! :*

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Imaginație și creativitate pentru casa ta de vis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s