Sunt un copil

Citat-Constantin-Brâncuși

Sunt  un copil și nu mi-e rușine să o spun! Cred că voi rămâne așa toată viața indiferent de ce se va întâmpla. Recunosc, mă uit și acum la desene animate. În fiecare zi! Sunt un copil!

fatitimpcopilarie2Pasiunea mea pentru desenele animate s-a născut, cred, odată cu mine. Printre desenele văzute în copilărie se numără:” Tom și Jerry”,” Peter Pan”,” Țestoasele Ninja”, ”Căpitanul Jack cel teribil”, ”Curaj, câinele cel fricos”,” Fetițele PowerPuff”, ”Spioanele”, ”Laboratorul lui Dexter”, ”Gemenii Cramp”,” Copii de la 402”, ”Bugs Bunny”, ”Johnny Bravo”, ”Ce-i cu Andy?”, ”Scooby Doo”, ”Familia Flinstone”, ” Vaca și puiul”, ” Franklin”, ” Tutenstein”, ” Sonic X”, ” Ed Edd and Eddy”, ”Popeye Marinarul”, ” Viața cu Louie” și lista continuă.

thumb2.0
Sursă foto: Google– Nu-i așa că e simpatic foc?

Dintre toate desenele enumerate mai sus, preferatul meu este ”Viața cu Louie”. Este un serial de animație excelent care-ți captează atenția încă de la primul minut. Este o adevărată relaxare să privești aceste desene animate, episod după episod . Deși am văzut de nenumărate ori toate episoadele, mă uit de fiecare dată ca și cum ar fi prima vizionare. Umorul personajului principal, Louie este unul fantastic, iar de cel al tatălui său, Andy Anderson, nici nu mai sunt cuvinte de spus.

Louie”Viața cu Louie” este un desen animat educativ, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.  Cu ce m-a ajutat acest desen animat? Am petrecut timp cu familia și am niște amintiri memorabile. Mai târziu, am început să apreciez mai mult timpul petrecut cu familia deoarece acum timpul meu s-a cam limitat. Fiecare desen animat m-a ajutat să fiu omul care sunt astăzi, să nu uit niciodată că SUNT UN COPIL.

1231652_168628083329400_544890537_n
Sursă foto: google

Acum mă uit la desene pe DVD cumpărate de pe Empire Film. Recent m-am uitat la  Stă să plouă cu chiftele și la Stuart Little.  Sunteți curioși despre ce este vorba în aceste animații? Nu vă spun, dar vă las să vă uitați și să trageți singuri concluziile.

CloudyMeatballs-300x150.jpg
Sursă foto: SuperBlog

Ce a reprezentat copilăria pentru voi? Care sunt desenele vii din inima voastră? Vă provoc să spuneți și voi:  SUNT UN COPIL! Mă uit la desene animate!

Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016- Proba 6 Empire Film

Empire

Un gând despre “Sunt un copil

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 6. Animații care v-au marcat copilăria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s