Salon du Mariage Toujours l’Amour

Salon-Toujours-lAmour-21-300x199.jpg

Ai fost cerută în căsătorie și ai zis DA? Ești cea mai fericită, dar când îți amintești brusc ce presupune o organizare a nunții, te cam sperii și ai vrea să dai bir cu fugiții? Nu-ți face prea multe probleme! Tu ia-ți prințul și hai la Salon du Mariage Toujours l’Amour!


4e4290b9a09752ec0c863da667fcdd70.jpg

Draga mea, mai întâi de toate, știi și tu că trebuie să îți găsești rochia potrivită care te va transforma într-o prințesă veritabilă. Ai visat toată viața la acest moment și chiar merită să îl faci memorabil. Nu-i așa că îți dorești o nuntă ca în filme? Știam eu!

Astăzi am să îți arăt ideile mele pentru o nuntă perfectă. Consider că toate lucrurile trebuiesc puse la punct în detaliu. Totul trebuie să iasă așa cum visează tinerii miri.Am dreptate?

Pentru nunta voastră vă recomand cu căldură Salonul de nuntă . Ai la dispoziție multe variante de ați decora sala de nuntă.  Poate vrei ca să ai o locație cu spațiu verde ca invitații să poată ieși la aer și să se plimbe, poate vrei să ai niște poze superbe cu mirele în miez de noapte (după ce te recuperează de la ”hoți”) pe marginea unei piscine, limita voastră fiind doar cerul, iar cu siguranță vrei să nu ai stâlpi în sală ca să poți să-ți vezi toți invitații și ca invitații să vă privească în toată splendoarea voastră. Îți poți alege să ai toaleta proprie, poți alege ca și invitații tăi să aibă cazare, îți poți alege meniul propriu, poți alege să îți faci faci cununia civilă și/sau religioasă în aer liber și poți alege chiar să ai un dans al mirilor special, deosebit. La Salon du Mariage Toujours l’Amour visele (visurile) tale devin realitate. Ai de unde să alegi!  Te-am făcut curioasă? Aruncă un ochi la ei pe site și nu vei fi dezamăgită. Nunta ta va fi ca în povești!

12924511_1038026092930311_7159859721019176882_n.jpg

Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016, Proba 13

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s