Prietenul meu de încredere, Diego

Nu mă pricep la amenajări interioare, nu mă pricep nici măcar să bat un cui într-un perete, dar mai am și momentele mele de glorie când stric tot și trebuie să repar sau să înlocuiesc ce am stricat.

Nu de curând am făcut o boacănă. De fapt…am făcut mai multe boacăne..dar să nu spuneți la nimeni.

Se făcea că într-o zi frumoasă de primăvară, așa ca acum ( la mine sunt cam 23 de grade..nu știu la voi), am decis să sparg eu plictiseala și să mă apuc de făcut curățenie prin camera mea. Până aici nimic ieșit din comun…asta pentru cineva care într-adevăr se pricepe și știe ce face. Neștiind că parchetul se umflă de la apă ( parchet din ăla vechi de pe timpul timpului..), am luat o găleată plină cu apă, și fără a stoarce cârpa, am început să spăl parchetul. Bineînțeles, mai târziu am ajuns la concluzia că am cam făcut-o de oaie…și parchetul meu s-a cam dus, s-a cam umflat…și nu puteam să stau cu el așa. În gândul meu, eram fericită, că oricum trebuia schimbat. După ce am văzut că parchetul meu e cam mort, săracul, am aruncat o privire de ansamblu în toată camera și m-am gândit să fac o schimbare radicală. De ce să nu pun și tapet? La urma urmei, merită și camera mea o schimbare după atâta timp!

M-am sucit și m-am învârtit, devenind nervoasă fiindcă am făcut o ditamai boacăna, dar eram totuși bucuroasă fiindcă eu voi fi cea care va amenaja camera. ”-Bun..dar cu parchetul laminat ce faci? Doar nu te bagi să îl pui tu?” mă vei întreba. Bineînțeles că nu. Dar tot ce va fi necesar, eu voi cumpăra. Și știi de unde? Nu vei ghici niciodată! De la DIEGO. Cine e DIEGO? Cum? Nu știi? Diego e prietenul meu care mă ajută la greu, mai ales în situații de genul. La El găsești tot ce vrei și ce nu vrei, tot ce ai nevoie și nu ai nevoie. Ba chiar găsești și o ceașcă de cafea delicioasă pe care o poți savura în timp ce consilierii de vânzări te ajută să selectezi cele mai bune produse. Sunt atât de multe avantaje la DIEGO încât nu ai cum să nu faci cumpărături acolo. Spre exemplu, tăierea la dimensiunile dorite a PVC-ului, a mochetelor și traverselor este gratuită, tivirea perdelelor și draperiilor, la fel, gratuită, prețul transportului la domiciliu este unul avantajos, se acceptă plata cu cardul, și mai ai și parcare gratuită dacă mergi în vizită la EL. Vezi câte lucruri faine găsești la DIEGO?


După ce mi-am cumpărat tot ce aveam nevoie de la DIEGO cu ajutorul Cardului de fidelitate, cu ajutorul căruia beneficiez lunar de oferte speciale cu reduceri de până la 50% și pot să achiziționez produse exclusiv pentru posesorii de card de fidelitate, m-am apucat de treabă. Relativ.

Am făcut o dezordine în camera mea, ceva de nedescris. Dacă te-ai așteptat să îmi cumpăr parchet laminat, să știi că ți-am înșelat așteptarea. Mi-am cumpărat pardoseală rezistentă la apă, așa ca să nu mai am treabă atunci când voi mai șterge cu multăăă apăăăăă. Mi-am mai cumpărat tapet, o perdea superbă organza arsă cu flori de mac ( pe care o ador..vezi poze mai jos) și un covor care să se asorteze perfect cu perdeaua.

5996285765589-fuggony-pipacsos-egetett-organza-piros-enterior                                                5996285765589-fuggony-pipacsos-egetett-organza-piros-szinminta-02-604x430

Tapetul l-am pus singură. Cu greu, dar am reușit. Perdeaua la fel, covorul..nu mai zic. ( hahaha) . Am uitat să îți spun că mi-am achiziționat și față de masă care dă tare bine pe măsuța din camera mea . E tare distractiv să faci lucrurile cu mâna ta și mai ales când ai un prieten de încredere cum este DIEGO care îți sare în ajutor și îți face treaba mult mai ușoară. Tu ce părerea ai? Ai vrea să-ți fac cunoștință cu DIEGO?

 

diego_RO-300x101.jpg

Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016, Proba 14. Diego

Un gând despre “Prietenul meu de încredere, Diego

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 14. Fii propriul tău specialist în finisare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s