Doar 3 minute

Dragul meu, de când te-am cunoscut lumea mea parcă e alta. Mi-ai colorat viața, mi-ai adus zâmbetul pe buze, m-ai făcut să cred, să simt, să vreau, să te vreau.a08dda4e4fcebb302c163ba8dfc13491.jpgMi-au trebuit 3 minute să mă gândesc până să accept să ieșim la o primă întâlnire și alte încă 3 înmulțite cu 10 ca să mă pregătesc pentru marea întalnire. 3 minute ca să-mi dau seama cine ești și de unde vii, 3 minute să îți admir zâmbetul și alte încă 3 minute pentru a mă îndrăgosti de râsul tău. 3 minute pentru a te privi cu coada ochiului, 3 minute să te ascult, 3 minute…noi…doi..eu..tu. 3 Minute!

Doar 3 minute, iubitule ca să putem vedea marea împreună și să ne dăm seama că într-adevăr suntem făcuți unul pentru altul. 3 minute de tăcere ca să-ți pot auzi bătăile inimii care bat, se pare, pentru mine și din cauza mea. 3 minute să ne alintăm și să ne ținem în brațe. 3 minute care pot deveni o eternitate. Nu-i așa că sună frumos? Va fi frumos. Tot ce vom construi va fi…pentru că suntem noi!


 

6fc642f9d5bc71299bbcaf743c017cf5Mi-ai zis că sunt fermecătoare. Îți place să mă privești și să taci. Să taci chiar și atunci când mă fac frumoasă pentru tine, pentru mine. Mă admiri și taci chiar și atunci când am crema depilatoare pe picioare. Tu nu ești ca restul bărbaților. Tu nu râzi, tu mă înțelegi, tu mă admiri, tu mă asculți. Tu ești tu..și ești al meu!

Îmi place că atunci când încerc fel de fel de creme depilatoare, tu râzi și-mi spui că nu e mare brânză fiindcă există și cremă depilatoare pentru bărbați. Ce simț al umorului ai. Mă zăpăcești. Îmi aduc aminte când mi-am cumpărat o cremă depilatoare de la FARMEC , crema depilatoare pentru piele sensibilă îmbogățită cu extract de vanilie care hrănește, protejează și calmează, și în plus, în 3 minute își face efectul. Ai observat? 3 MINUTE! Mai știi când mi-ai propus să facem un joc? Cel cu: ”- Ce poți face în 3 minute în timp ce stai cu crema depilatoare pe tine?”  M-ai surprins și m-am surprins. N-aș fi crezut că putem mânca în 3 minute o ciocolată, că putem mânca câte 2 banane fiecare, că putem bea 1 l de apă fiecare, că putem să dansăm, că putem să rulăm o țigară, că putem pune rufele la uscat, că în 3 minute îți poți călca un tricou singur, că pot să curăț cartofi în 3 minute, că îmi faci manichiura la o mână,că mă săruți pasional, că îmi reciți o poezie, ba chiar să bem o bere ca băieții. Câte lucruri poți face în 3 minute!


Doar 3 minute să te am,

Doar 3 minute să mă ai,

Doar 3 minute să plutim!

3 minute…o veșnicie,

3 minute..poezie..

Doar 3 minute să-ți zâmbesc

Doar 3 minute să mă privești

3 minute- o scânteie

3 minute- o idee

3 minute- eu a ta

Și pe veci..Nu-mă-uita!


farmec_superblog_proba

Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016 Proba 15

Sursă foto: Pinterest

 

Un gând despre “Doar 3 minute

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 15. Ce poți face în 3 minute?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s