Cum câștigi credit online?

Când am primit de făcut acest articol, am cam înlemnit. Mi-am pus multe întrebări, m-am sucit pe toate părțile și tot nu am găsit o idee pentru a-l scrie…c8b041a07a6add94a953b617a2977ecb…Până astăzi. Astăzi mi-au venit răspunsurile când am obosit să le mai caut. Pur și simplu, mi-a apărut un gând cu tot ce am făcut eu până acum cu acest blog. De aici a pornit ideea acestui articol.

Deși sunt încă la început cu acest blog, încerc pe cât posibil să mă autoeduc, să îmi depășesc de fiecare dată barierele și să caut altele mai interesante. Activitatea mea pe acest blog a început cu SuperBlog. Am acceptat provocarea în toamna anului 2015 și de atunci mă simt foarte bine. Am început să scriu, să îndrăznesc, să nu-mi fie frică de ceea ce gândesc, de ceea ce simt. Am învățat să fiu eu.

Cum câștigi credit online?

42e7a085fd55b1df772abdabe777867cNeavând multă experiență în mediul online, am să îți spun doar părearea mea despre ce cred că înseamnă câștigarea creditului online. În primul rând cred că trebuie să fii serios și respectuos. Dacă te respecți și ești o persoană serioasă, vei atrage cât mai multă lume să te citească, să te caute. În al doilea rând cred ca trebuie să scrii articole de calitate, îngrijite, dar mai ales din suflet. Am observat că lumea caută bloguri care sunt scrise cu sufletul, chiar dacă citesc un articol despre calculatoare, ciorapi, și ce mai vrei tu. Contează foarte mult să îți lași amprenta, să fii original, creativ. Chiar dacă scrii despre tristețe, bucurie, scrie în felul tău, scrie ca și cum ai fi tu cititorul, nu cel care scrie. Scrie așa cum ți-ar plăcea ție să citești. Doar așa vei fi aproape de cititori și vei câștiga ușor, ușor credit online.

Să nu crezi că e ușor să câștigi acest credit online. Dimpotrivă. Eu am câteva luni de când scriu și nu pot să spun că mă pot lăuda că am câștigat credit. E nevoie de răbdare, perseverență, încredere, multă muncă, informare, disciplină, autodisciplină, dedicare, sacrificii, ambiție. Eu mi-am asumat deja aceste lucruri în momentul când am decis că vreau să scriu pentru public și nu doar pentru mine, într-o agendă. Nu e deloc ușor, dar nici imposibil!

Reputația ta ca blogger se găștigă foarte greu, dar din păcate, se poate pierde cât ai clipi. Dar toate aceste sacrificii, merită.  E o provocare să pornești de la o pasiune pentru scris, să ajungi la o vocație, ca mai apoi să începi să și câștigi din asta. Începi să ai ceva de spus, iar lumea te bagă în seamă, te urmează. Frumos, nu?

AVBS-CREDIT1Înainte să încep acest articol, mi-am făcut o schiță în minte și mi-a fugit un gând la creditul bancar care într-o oarecare măsură se aseamănă cu tema noastră de azi: creditul online. De ce spun asta?  Pentru că atunci când vrei să îți iei un credit de nevoi persoanale, contează foarte mult dacă ai o reputație bună, dacă ai un venit stabil și un istoric bancar fără probleme. Aceste două credite au în comun faptul că ele nu se aprobă doar așa pe ochi frumoși.

Sfatul meu, indiferent dacă vrei să te apuci de blogging sau pur și simplu vrei să faci un credit rapid, e să ții cont de reputație și să fii transparent cum sunt cei de la AVBS Credit, spre exemplu. Vei avea numai de câștigat, te asigur!


Articol scris pentru SuperBlog Spring 2016 Proba 16

 

 

2 gânduri despre “Cum câștigi credit online?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s