E mai ușor

E mai ușor să taci și să lași această tăcere să vorbească pentru tine, despre tine.3ee10b2e43495afe8e911c178c44e158      ”Azi voi pleca.Hai! Vii cu mine?”

Niciun răspuns. De fapt, voi pleca, dar nu cu tine.  Și tu știi asta. De asta nici nu-ți arunci privirea spre mine. Fiindcă știi. Și…fiindcă te doare. Nu vrei să vii cu mine, dar nici nu vrei să mă lași să plec. Nu vrei să îmi vorbești, dar parcă mi-ai vorbi. Nu vrei să mă mai vezi, dar parcă abia aștepți să-ți spun că abia aștept să te strâng din nou în brațe și să te sărut spunându-ți că ne-am purtat copilărește. Amândoi.Fără excepție. Ai vrea să-ți spun că-mi pare rău, și eu vreau asta…dar invers..tu să spui asta. Ai vrea să arunc pe mine toată vina și să alerg la tine făcându-te să te simți special și de neînlocuit. EȘTI SPECIAL! Da! Chiar ești special și nu ai nevoie de un motiv, de vorbe ca să simți asta. Ești special pentru mine tocmai fiindcă ești tu. Și atât!

”Ce zici? Plecăm?..”

….dar împreună..nu separat…fiindcă așa nu ar mai avea farmec. Ce zici? Îmi iei mâna-n mâna ta să ne vedem de drum doar cum noi știm?

…..Sau e mai ușor să taci și să lași tăcerea să vorbească pentru tine, despre tine?

E mai ușor să uiți ziua de ieri? E mai ușor să te gândești într-o zi că fix ziua aia pe care ai vrut să o uiți, nu ai uitat-o? E mai ușor să regreți și să vrei să dai timpul înapoi? E mai ușor să te scufunzi în propriul orgoliu și să îndepărtezi oamenii care într-adevăr vor să te vadă doar zâmbind? E mai ușor să pleci de unul singur pe un drum care nici măcar tu nu știi încotro duce? E mai ușor să renunți la sentimentele care te făceau să trăiești? Ți-e mai ușor singur?

Uneori pierdem persoane doar pentru că orgoliul nostru ne îndeamnă la tăcere. Uneori nu apreciem persoanele de lângă noi și ne jucăm ca și cum nimic nu s-ar întâmpla. Uneori răspundem la nervi și distrugem totul. Uneori ne închidem în noi și nu mai vrem pe nimeni. Uneori…

Uneori e greu să spui că-ți pare rău, dar nu imposibil. Iartă, iubește și spune că-ți pare rău.


Pentru cel care așteaptă un semn de la mine și un sincer iartă-mă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s