N-am să te sun

26f47a753ef815f6d227aa62f9f9fa7eN-am să te sun să te întreb unde și cu ce am greșit și nici pentru a-ți reproșa ceva.
N-am să te sun să văd ce mai faci sau să te întreb dacă îți lipsesc. N-am să te sun să te întreb cum mai e la tine în inimă și pe cine ții în brațe noaptea sau..ziua. N-am să te sun nici pentru a-ți spune că-mi pare rău pentru lucrurile pe care nu le-am făcut, și nici pentru cele pe care le-am făcut. N-am să te sun să te întreb ce te-a făcut să pleci și ce ar fi putut să te facă să te întorci. N-am să te sun nici  măcar pentru a-ți spune cât m-ai rănit și cât m-ai făcut să sufăr. N-am să te sun nici pentru a-ți mai auzi vocea fiindcă nu mai are același efect pe care îl avea cândva. N-am să te sun pentru a depăna amintiri sau pentru a purta o conversație formală. Noi nu suntem formali și nici nu am fost așa. Noi am fost doar…noi..Doi care nu au știut să lupte pentru ce aveau. Doar atât!

b43125b56bd644aa070aec813c00f6caN-am să te sun ca să te implor să te întorci fiindcă n-ar mai avea rost. Cuvintele s-au spus deja și dacă nu s-au spus, tăcerea a vorbit în locul nostru. Fiecare a înțeles ce a vrut. Fiecare a ales ce a vrut să știe. Fiecare a ales cum să fie consolat. Fiecare are acum un alt drum.

N-am să te sun să îți spun că te mai iubesc fiindcă ar fi nedrept ca după atâta timp să te răscolesc și să mă răscolesc. N-am să te sun ca să te întreb ce mai fac ai tăi sau dacă mai întreabă de mine. N-am să te sun să îmi spui cu cine ești acum sau cu cine te vei căsători N-am să te sun ca să-ți dau prilejul de a-mi călca inima (din nou) în picioare. Și nici nu am să te sun pentru a-ți spune că nu mai găsesc pe nimeni ca tine fiindcă știi și tu adevărul.

Am să te sun doar pentru a-ți spune că mi-e dor de tine și de cea care eram atunci când eram împreună. Am să te sun…și dacă nu am să o fac..e pentru că aștept să mă suni tu!


Pentru cel pe care nu am să-l sun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s