Străini în noapte

Niciodată nu vom găsi persoane la fel și niciodată nu vom mai fi la fel. Timpul trece și schimbarea apare fără să ne dăm seama. Inevitabil.La început, când faci cunoștință cu cineva, totul pare un mister. Sunteți doi străini în noapte care se caută. Doi străini care vor să se descopere, iar noaptea nu le stă în cale chiar dacă nu e nicio lumină pală, îndepărtată pe undeva.Dorința de cunoaștere este mai mare decât întunericul nopții.

Cu cât începi să descoperi persoana de lângă tine, lucrurile se luminează, prind contur. Îți dai seama dacă e într-adevăr ceea ce cauți, ce îți dorești, dacă te completează, dacă te ajută să te dezvolți, dacă puteți ”crește” împreună.

Nu de puține ori, ajungem să dăm înapoi când aproape se crapă de ziuă. Nu mai avem răbdare să vedem răsăritul și ce ne oferă el. Nu mai avem răbdare să vedem soarele cum strălucește lângă acea persoană. Nu mai avem răbdare să așteptăm noaptea ca să vedem luna lânga acea persoană. Mereu trăim cu ”speranța” că este cineva mai bun decât persoana de lângă noi..și dacă se întâmplă ca drumurile să se despartă, lucrurile vor fi la fel ca înainte. Total greșit. Tu nu vei mai fi la fel, ea nu va mai fi la fel, lumea nu va mai fi la fel.

Da! Veți deveni tot acei străini în noapte, dar complet diferiți. Acum, treceți în beznă unul pe lângă altul, și deși știți cine este, nu dați importanță. -” Ce rost ar mai avea?”

Sunteți doar doi străini în noapte care cândva și-au vorbit, și-au promis că vor vedea răsăritul și apusul, că vor vedea luna și stelele-n nopțiile de vară senine, că se vor bucura cât soarele este pe cer…Și totuși..ce a mai rămas?


E trist faptul că persoanele uită una de alta. Și mai ales..e trist că nu mai avem răbdare și renunțăm cu ușurință la tot ce cândva însemna ”noi”. 

.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s