(Nu) mă doare

Cine eşti? Ce-mi faci?

Iubirea nu e ca în poveşti, iubirea doare. Nu înţeleg de ce pleci aşa..Ce inimă ai? Credeam că te vei uita în urma ta..N-ai făcut-o..

De ce nu te gândeşti, de ce nu laşi loc de noi? Tu nu ştii că nu-i ca în poveşti? Mă doare că nu lupţi, că nu vrei, că nu faci nimic, că taci, că mă răneşti. Ce e aşa de greu? Hai..spune-mi. Sunt pregătită să aud adevărul oricât de dureros e. Sau..mai bine nu..nu-mi spune. Poate că e mai bine aşa..

Tu ai plecat, dar nu ştii că focul inimii nu se stinge? Poate să vină ploaia, furtuna, tot nu ar reuşi să stingă dorul de a iubi.

Nu mă doare că nu eşti al meu şi nici că nu vei fi al meu vreodată. Nu mă doare că-mi eşti imposibil. Nu-ţi cer o iubire pe care nu o ai. Nu vreau să te întorci din drumul tău pentru mine fiindcă n-aş merita. Nu sunt suficient de bună pentru a te face fericit…aşa cum îţi doreşti..sunt doar eu..iar eu nu îţi sunt de ajuns..

Nu mă doare că eşti prezent în mintea mea, în inimă, în suflet la orice pas. Nu mă doare că-mi curgi prin vene..m-am obişnuit. Focul nu se va stinge orice ai face. Nu mă doare că nu eşti fizic lângă mine. Nu mă doare liniştea, nepăsarea. Nu mă doare nici ca nu îţi pot vedea ochii, că nu-i pot săruta. Şi…nici nu mă doare că nu vrei să încercăm, că nu vrei să te iubesc, că nu vrei să-ţi arăt cum sunt şi dincolo de cuvinte, vorbe. Nu mă doare că nu vrei să-mi simţi inima cum bate pentru tine. Nu mă doare că nu îţi lipsesc, că nu ţi-e dor de mine, că..nu sunt eu aleasa…

Ştii ce mă doare de fapt? Că vrei să mă îndepărtezi de tine, de amintirile tale. Mă doare că toate s-au scurs prea repede. Mă doare că te am în inimă şi nu te pot scoate de acolo, oricât aş vrea, aş încerca. Mă doare că-ţi sunt prietenă…şi mă doare gândul că într-o zi am putea fi doi străini.

Mă doare că într-o zi vom ajunge să fugim unul de altul, că nu ne vom mai şti. Mă doare gândul că într-o zi te vei schimba atât de mult încât nu te voi mai recunoaşte.

Pe tine ce te doare, suflete?


Pentru cel pe care l-aş vrea şi nu l-aş vrea. Pentru cel care îmi este şi îmi va fi muză. Pentru el..specialul din mine. Pentru el..omul altcuiva..dar omul sufletului meu.

2 gânduri despre “(Nu) mă doare

    1. Depinde de perspectiva fiecăruia și de oamenii pe care i-a întâlnit la un moment dat. În societatea actuală, oamenii nu mai stiu ce sunt sentimentele pure și dezinteresate..și..din păcate.(.îmi pare sincer rău să spun asta)..încetăm să mai credem în povești..Mulțumesc pentru comentariu. Te îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s