Oare îţi va fi dor?

Închide ochii pentru o secundă. Imaginează-ţi că sunt lângă tine. Ce simţi? Ce îţi doreşti cu adevărat?Te mângâi uşor pe creştetul capului…Îmi eşti aşa de drag, atât de imposibil. Aş vrea să mă apropii încet şi să-ţi şoptesc la ureche cât mi-ai lipsit, cât te-am aşteptat, dar mi-e greu. Am mâinile legate, gura pecetluită. Nu e corect, drept. Nu-mi pot pune sufletul la picioarele tale ca altădată…Ar durea mai tare ca atunci..Tu pretinzi că eşti fericit…Cine-s eu să-ţi răpesc fericirea?

Deschide ochii şi uită-te în jur..în camera ta, printre lucrurile tale…uită-te pe fereastră..şi răspunde-mi: Eşti fericit cu adevărat?..Sau mai bine să întreb: Ce reprezintă fericirea pentru tine?

Deschide ochii minţii, dar mai ales ochii inimii! Doar aşa vei afla răspunsul la întrebarea care te macină. Doar aşa vei şti care este cel mai bun drum de urmat. Doar aşa vei alege ce este mai bine. Poate am nevoie de asta..să ştiu, să cred, să mă declar înfrântă.

Închide ochii, om bun! Derulează-n minte clipele trecute, clipele în doi. Nu simţi nimic? Urmele paşilor mei încă nu s-au risipit. Azi sunt tot lângă tine…dar mâine..mâine nu promit nimic.

Rămâi cu ochii închişi şi fii sincer cu mine, cu tine, cu inima ta.. Oare dacă nu aş mai fi…mi-ai simţi lipsa sau am fost doar un fir de nisip din deşert? Sau poate ai fost tu o oază?

Oare îţi va fi dor dacă voi pleca? Mă vei întoarce sau mă vei da uitării? Spune-mi..îţi va fi dor? Fiindcă eu…eu voi muri de dorul tău..


Pentru cel care mi-a rămas în gând. Pentru cel care va trăi veşnic în paginile scrise cu dor.

2e8c8de49efc6a39c30c51887014b7d3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s