Las-o să plece

Da. Tu. Bărbatul din viaţa ei. Las-o să plece dacă nu faci decât să îi bată inima de durere şi nu de fericire.Ştiu că ţii la ea. Te cred. Dar..de ce o faci să sufere în tăcere? De ce te comporţi cu ea ca şi cum nu ţi-a fost alături în clipele grele? De ce îi vorbeşti distant când te întreabă ce faci, cum eşti? De ce nu o mai bagi în seamă când ea te strigă? De ce refuzi să îi fii alături atunci când ţi-o cere? De ce fugi? De ce nu rămâi?

92162b6f51d64acecb709bf18188925bLas-o să plece dacă nu te mai simţi în stare să îi oferi ce merită cu adevărat. Nu o pune la pământ, nu o judeca. Dacă nu mai simţi iubire, te rog, pleacă. Nu o condamna la o iubire trecătoare, imposibilă şi greu de suportat. Asta nu e iubire. Iubirea nu înseamnă suferinţă, durere. Las-o să plece dacă zâmbetul ei nu te mai încălzeşte, dacă ochii ei nu îţi mai sunt dragi. Las-o să plece. Nu-i îngrădi fericirea, viaţa.

Las-o să plece dacă nu te mai face să zâmbeşti, dacă nu-ţi mai face inima să râdă. Las-o să plece dacă nu vă mai priviţi ca doi îndrăgostiţi, ci ca doi străini. Las-o să plece dacă nu te împlineşte, nu te încurajează, nu te ridică, nu te ascultă, nu te alintă, nu îţi dă atenţie. Las-o dacă nu-ţi mai vorbeşte cu duioşie şi dulceaţă în glas. Oricum nu va mai merge. Nu amâna momentul. Las-o dacă te gândeşti la altcineva, dacă te vezi lângă altcineva. Las-o dacă-ţi spune adio uşor la fiecare ceartă. Las-o dacă nu ştie cum să se comporte fiindcă nu va învăţa să o facă oricât te-ai strădui tu. Nu e pentru tine. Lururile acestea se simt încă de la început. Ştii că nu e a ta dupa primii paşi făcuţi în doi. Îţi dai seama că nu e a ta pur şi simplu, mai devreme sau mai târziu. Sufletele voastre nu vor rezona oricâte eforturi ai face, oricât ai încerca să ascunzi lucrurile.

Timpul trece. Las-o să plece dacă nu o vezi lângă tine o viaţă, dacă nu o vizualizezi în viitorul tău, dacă nu simţi să ai o familie cu ea. Las-o..fiindcă în joc e viaţa ta..Şi la urma urmei, e vorba de alegeri. Tu eşti o alegere…încearcă să fii cea mai bună şi să iei cele mai bune decizii care te vor face să simţi că trăieşti cu adevărat.


Las-o să plece la timpul potrivit pentru că ea te-a lăsat deja de multe ori să pleci..că ai vrut să te întorci..a fost alegerea şi poate greşeala ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s