Să nu-mi rămâi

Mi-e dor de tine. Aş vrea să ştiu ce mai faci, dar ceva mă împiedică să te caut.6aedf067d52aed145436a15fdb865cdfM-am gândit mult ce aş putea să îţi spun, să-ţi scriu şi mai ales dacă să o fac.Acum a venit momentul. Am să-ţi scriu indiferent de consecinţe pentru că…ştii că fericirea mea nu depinde de un bărbat, fericirea mea nu depinde de tine. Eu sunt fericită, sunt bine cu mine şi nu am nevoie de tine ca să-mi arăţi acest lucru.

Am nevoie să împart fericirea mea cu tine. Am nevoie de tine ca să cresc şi să îmi depăşesc limitele. Am nevoie de tine ca să….completează tu. Cuvintele nu-şi au rostul, însă te-aş ruga atât:

Să nu-mi rămâi un străin, să nu-mi rămâi o întamplare. Noi nu ne-am întalnit întâmplător. Noi nu ne-am găsit din greşeală şi nici la momentul nepotrivit. Ne-am găsit exact când a trebuit chiar dacă tu nu eşti de aceeaşi părere deocamdată fiindcă eşti confuz. Într-o zi ai să găseşti drumul corect..

Să nu-mi rămâi o amintire, o fantasmă a trecutului. Să nu-mi rămâi alături dacă nu simţi, dacă nu vrei, dacă nu sunt prea bună pentru tine.

Să nu-mi rămâi la masă dacă nu ţi-e foame şi dacă nu vrei să vorbim.Să nu-mi rămâi o urmă de regret şi nici să nu-mi rămâi o lacrimă. Să nu-mi rămâi iubire imposiblă. Să nu-mi rămâi necunoscut, un adio spus la durere. Să nu-mi rămâi dacă nu vrei să mă cunoşti aşa cum sunt, dacă nu vrei să-mi cunoşti povestea, trăirile, dezamăgirile, speranţele, visurile.

Să nu-mi rămâi doar un nume, doar un cuvânt, doar o trăire de moment. Să nu-mi rămâi o briză, un apus, un răsărit, un gând. Să nu-mi rămâi o zi, o noapte. Să nu-mi rămâi o amăgire, o aşteptare, o minune, o melodie, un vers, o poezie. Să nu-mi rămâi…


Pentru cel care aş fi vrut să-mi rămână…infinit, viaţă, iubire, suflet.

3 gânduri despre “Să nu-mi rămâi

  1. Prin toate aceste rânduri m-am regăsit…Și sincer „nu o să-mi rămână” doar niște cuvinte care au străbatut candva nervul meu optic, o sa rămână o emoție simțită intr-o seara de februarie..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s