La Fântâna

Sâmbătă dimineaţă. Ora 4. Ne urcăm în maşină şi pornim spre o destinaţie necunoscută. Obişnuim să facem fel de fel de excursii care mai din care mai palpitante şi mai incitante. Aşa s-a întamplat şi în acea dimineaţă de sâmbătă. Pe drum ne-am gândit să mergem spre Predeal ca să ne mai relaxăm.

În fuga noastră nebună spre o nouă aventură de weekend, ne-am găsit timp să punem o frână la o terasă pe malul unui râu. Ca de obicei, soţul meu a comandat o cafea kafune, iar eu o apă. Furată de peisaj şi de armonia creată în timpul mini excursiei noastre, nu l-am lăsat pe soţul meu să-şi savureze gura de cafea şi am sărit la gâtul lui sărutându-l. A fost un moment magic şi de neuitat. Din acea zi, de fiecare dată când îmi beau cafeaua la birou , mă teleportez în acel loc minunat alături de soţul meu.

Anii au trecut, dar gustul a rămas la fel. Cu timpul am realizat că eu şi soţul  meu suntem ca apa şi cafeaua. Totdeauna împreună.De atunci obişnuiesc să servesc cafeaua împreună cu apa fiindcă doar aşa pot simţi fiorii acelei zile obişnuite de weekend, dar cu totul deosebită.

160825_LFA_a&c_roll-up_85x200cm_150dpi_outlineAcum, nu mai fac cafeaua la ibric după reţeta mamei fiindcă La Fântâna este acum peste tot. Cu o tradiţie de 17 ani, La Fântâna aprovizionează multe companii din România şi se bucură de un succes inegalabil. Apa de izvor La Fântâna nu este doar o apă, este o licoare care ţi răcoreşte sufletul, iar denumirea te duce cu gândul lângă o fântâna de unde poţi bea apă rece şi proaspătă. De fiecare dată când am o întâlnire importantă la birou, ştiu că mă pot baza pe apa şi cafeaua celor de la La Fântâna fiindcă atât calitatea, cât şi eleganţa cu care vin aceste produse fac diferenţa, iar clienţii se arată foarte încântaţi şi plăcut surprinşi.

Aşadar, data viitoare când vrei să aduci un strop de strălucire şi să dai dovadă de profesionalism, alege cu încredere apa şi cafeaua celor de la La Fântâna! Nu vei regreta.

Cu drag.

62020_126733020709433_3344933_n

Articol scris pentru prima probă SuperBlog Spring 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s