Poveste plină de farmec

Într-un sătuc uitat de lume, unde nici florile nu înfloreau, unde nici măcar soarele nu strălucea cum trebuia să o facă, unde oamenii stăteau închişi în casele lor, locuia împreună cu familia sa, Isabel.Isabel era o fată frumoasă din cale afară. Avea doar 15 ani şi o inimă mare. Îi plăcea să colinde toate dealurile şi potecile, să exploreze şi să cerceteze orice îi apărea în cale. Ea era diferită de ceilalţi, iar asta o făcea specială. Era un adevărat aventurier şi nimic nu îi scăpa.

Satul în care trăia, era blestemat de o bătrână tămăduitoare fiindcă a fost  alungată de către săteni.Aceasta a lăsat cu limbă de moarte ca nimeni să nu mai găsească flori peste acele meleaguri. De aceea sătenii nu mai ieşeau din casele lor, fiind consolaţi că nu vor mai vedea niciodată florile înflorind, că nu se vor mai bucura de parfumul şi farmecul lor.

Anii au trecut, iar sătenii nu au mai văzut nicio floare înflorită după plecarea bătrânei. De fiecare dată când o floare era pe punctul de a înflori, se ofilea şi cădea. Mulţi au fost aceia care au încercat să dezlege blestemul, dar  niciunul nu a avut vreun rezultat.

Înainte ca bătrâna să treacă în viaţa veşnică, a luat o foaie şi i-a scris nepoatei sale, Isabel:

Draga mea, nepoată,

Îţi scriu aceste rânduri pe patul de moarte şi departe de tine. N-as fi vrut să se întâmple aşa, însă când vei fi mare vei înţelege multe lucruri. N -aş fi vrut să-ţi iau bucuria de a vedea florile înflorind, însă nu am avut de ales.Mă simt vinovată că am făcut asta şi sper că într-o zi mă vei ierta pentru tot.

Vreau să-ţi mai spun că în sertăraşul vechi din pivniţă, unde nu intră nimeni, se află o reţetă a frumuseţii. De ce spun reţetă? Fiindcă acela este secretul pe care l-am moştenit de la bunica mea, iar astăzi ţi-l împărtăşesc. Aşadar, vei găsi acolo următoarele ingrediente şi te rog să le amesteci cu grijă fiindcă sunt pline de farmec: scorţişoară, gălbenele şi zahăr brun (pe care îl găseşti cu greu). Dozează totul cu precizie şi bucură-te de acest ritual al frumuseţii. După ce vei prepara acest elixir, toate florile din jur vor înflori. Să nu uiţi că vor înflori pentru tine!

Rugămintea mea este să ai grijă de toate florile dragi mie şi să le întrebi dacă au nevoie de ceva, să le îngrijeşti, să le cauţi, ca mai apoi să le iei cu tine ca să-ţi creezi propriile secrete şi ritualuri ale frumuseţii.

Şi nu uita: familie, frumuseţe şi încredere.

Cu iubire, bunica.

După ce a citit scrisoarea bunicii, Isabel a făcut întocmai, iar toate florile au început să înflorească. Era ceva divin şi fermecător. Totul începea să prindă contur, să prindă viaţă. Totul era plin de prospeţime  şi energie.


541-farmec-crema-maini-si-unghii-100-2Acum, folosim o marcă de încredere ce ne face viaţa mai uşoară. Pentru mâini, spre exemplu,  Crema pentru mâini şi unghii cu argan  face cu adevărat minuni. Din cauza vântului, a frigului şi a soarelui, mâinile noastre se usucă. Detergenţii şi săpunurile sunt un chin pentru mâinile noastre, iritându-le şi uscându-le. Salvarea noastră?  Crema cu ulei de argan care protejează si hidratează mâinile. De menţionat este faptul că este o marcă de încredere, unde raportul calitate- preţ este unul excelent.

Care este secretul tău de frumuseţe? Al meu este Farmec- o marcă pe care consumatorii o recomandă prietenilor.

farmec2-300x300Articol scris pentru SuperBlog Spring 2017

Un gând despre “Poveste plină de farmec

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s