În ziua în care am ales să plec

E greu să pleci. E greu să închizi uşa în urma ta. E greu să pui lacăt unui loc care cândva te făcea să speri, să fii fericit.5e51b705199fc3c441d5a0ab8a4702a5Nu contează cine eşti. Când vine vorba de a suferi şi de a alege, nu ai scăpare. Oricât am vrea să negăm, ne doare şi ne doare tare  atunci când drumul s-a sfârşit şi suntem obligaţi să ne luăm adio. Adio de la un vis, adio de la tot ce ne doream, adio de la persoana iubită, adio de la familie..adio…

În ziua în care am ales să plec mi-am promis să fiu puternică. N-am fost.

Mi-am promis că voi fi curajoasă şi că nu am să mai repet greşelile. Nu m-am ţinut de cuvânt. Nu aveam cum.  Cu cât ne străduim să ne planificăm paşii, să nu greşim, picăm în propria capcană.

În ziua în care am plecat mi-am promis că nu ma voi mai întoarce niciodată în locurile în care am fost deja, că nu voi ierta oamenii care m-au făcut să sufăr, că nu îi voi mai asculta, că nu îi voi mai crede, iar şi iar şi iar.

De multe ori am dat-o în bară, dar nu am renunţat.

În ziua în care am plecat mi-am promis să nu mai renunţ niciodată la mine. Să nu mai las lumea să mă rănească, să arunce în mine cu pietre. Oamenii ne rănesc pentru că noi le dăm voie să facă asta.

În ziua în care am plecat de lângă cel care  îmi făcea mai mult rău decât bine, am realizat că mă am doar pe mine şi indiferent pe ce drum voi merge, eu îmi voi fi mereu alături.

Am ales să fiu eu într-o lume în care a fi diferit e greşit. De fapt, ce e greşit cu adevărat şi ce e mai puţin greşit? La ce ne raportăm? În ziua în care a plecat, mi-a dat cea mai mare lecţie pe care un om o poate primi, o poate simţi la intensitate maximă. Lecţia de a mă iubi mai mult decât pe cel de lângă mine.

În ziua în care am plecat, am ales să fiu fericită, să lupt pentru fericirea mea, pentru mine. Şi atât.

a6f99bf4d9fff267fbb5ca1d763c270e

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s