Amprenta personală face diferența

Ce ar fi dacă am putea să ne lăsăm amprenta  personală într-un mod foarte simplu?

Ce ar fi dacă autorii și-ar da autograful fără a petrece ore în șir? Cum este posibil asta?

Acest articol nu se vrea a fi o poveste, ci o realitate. Nu știu dacă ați auzit, dar, în România a apărut cel mai tare dispozitiv electronic de marcare mobil: e-markCine comercializează acest dispozitiv? Nimeni alții decât cei de la Colop.

COLOP-group-49-1Nu știu cât de curioși v-am făcut, dar am să vă spun de ce cred eu că ar trebui să încercați măcar o dată acest dispozitiv.

Dacă ai o firmă de curierat, de azi trebuie să știi că lucrurile au devenit mult mai simple. Tot ce trebuie să faci este să îți achiziționezi un astfel de dispozitiv, să îl conectezi la telefon, PC sau laptop, să-ți personalizezi logo și apoi, printr-o singură mișcare, coletele sunt pregătite de livrare.ext (1)

Dacă ești un scriitor și vrei ca toți cei care îți vor cumpăra cartea să aibă autograful tău, dar din lipsă de timp, energie nu este posibil acest lucru, află că există o soluție: cea mai bună soluție, E-MARK. Cu ajutorul lui îți poți pune amprenta personală direct pe cărțile care vor pleca către cei care îți iubesc scrierile. Ce este mai frumos pentru un împătimit al cărților să aibă un autograf de la fiecare autor? Cu siguranță vei fi remarcat și apreciat.

20191018_130108Dacă ești la birou și nu ai voie să folosești telefonul, poți pur și simplu să conectezi dispozitivul la PC și să îi trimiți colegei de birou un mesaj personalizat cu e-mark. Vei face un obicei din asta.

Mi se pare foarte interesant când cineva își pune amprenta personală pe un lucru. E ca și cum îi dai viață, iar tocmai asta face și acest dispozitiv.

COLOP-group-18-1.jpgDacă ai de împachetat cadouri de Craciun și vrei să fie ceva special, adaugă o amprentă personală pe ele. Scrie un mesaj pentru fiecare persoană dragă, direct pe cadoul gata împachetat cu o singură mișcare. Privește video-ul de mai jos cât de simplu e.

Dacă ești genul care este pasionat de agende, ca și mine, află că poți să o personalizezi cum vrei doar cu ajutorul e-mark-ului. Sigur te vei rE-MARKa cu asta. Fie că ai o agendă pentru birou, una pentru dezvoltare personală, alta tip jurnal sau poate că ai o agendă în care scrii de toate, amprenta personală te va face să zâmbești ori de câte ori o deschizi. Crede-mă pe cuvânt!

Tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani și mă bucur să văd că se inventează fel de fel de dispozitive care să ușureze munca noastră mai ales când vine vorba despre amprenta personală.


Articol scris pentru SuperBlog 2019, Proba 10- Lasă-ți amprenta cu e-mark!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s