Avem doar o viață care merită trăită, experimentând

Viața e frumoasă. Majoritatea oamenilor se confruntă cu diferite situații limită pe tot parcursul vieții. Unii înțeleg ce li se întâmplă și acționează, luptă, iar alții se lasă conduși de părțile negative, ștergându-și zâmbetul de pe chip.Viața e frumoasă cu bune și rele. Cum am putea să ne bucurăm de soare dacă nu am trecut prin furtuni și ploi? Bineînțeles că această replică nu îmi aparține și să vă spun drept, nu știu cine a inventat asta, însă a fost un moment de revelație sigur. Cum poți ști ce e fericirea dacă nu ai suferit măcar o dată? Cum îți dai seama de ea?

Viața e frumoasă…și..scurtă. Acesta este adevărul pe care mulți preferă să îl ignore, să îl îngroape. Mulți oameni s-au prins într-o buclă a cotidianului. Pur și simplu, fac aceleași lucruri mereu și mereu. Lipsa unui loc de muncă, lipsa unei locuințe, dorința de a avea o familie, dorința de a călători…și ne întoarcem iar la bani. Oamenii au devenit superficiali, fie că vrem să o recunoaștem sau nu. Totul pleacă de la bani și devine fad. Oamenii își „ucid” cele mai mărețe visuri din cauza banilor sau din lipsa lor. E trist, dar adevărat.

Experimentează viața! este o sintagmă pe care o auzim des de la cei care au curajul, care au ieșit din zona lor de confort. Dar intervine frica, neîncrederea și nu luăm în seamă. Nu acționăm. Oamenii sunt foarte complecși. Fiecare are particularitățile lui, tabieturi, abilități, visuri, speranțe. Suntem diferiți, dar avem ceva comun: dorința de a arăta celor dragi cât înseamnă pentru noi. Fie că dăruim o floare, o ciocolată, o excursie în doi, o îmbrățișare, fie că preferăm experiențe cu adrenalină, intenția e aceeași: să dăruim iubire, să arătăm ce simțim.  

 Oamenii vor uita ce le-ai spus cândva, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.

Trecând la un registru mai vesel, ceea ce vreau să îți spun, este faptul că, astăzi este mai greu să impresionezi pe cineva sau să ieși din tipare sau pur și simplu să creezi o amintire de neuitat. Dar nu-ți face griji. Astăzi îți prezint cele mai interesante idei despre cum poți să experimentezi și să creezi amintiri de neuitat împreună cu partenerul tău/partenera ta.

Voi începe cu ceva romantic, bineînțeles. Cui nu îi plac chestiile romantice? Ce ai spune de un week-end romantic într-un conac de 5 stele și o plimbare cu bicicleta? Sau mai bine, ce zici de o ședință de yoga privata pentru cuplu și un masaj postural Yumeiho? Sau poate îți surăde să înveți să faci kurtos kalacks într-un sejur în secuime? Sau poate că preferi cireașa de pe tort: un zbor cu balonul cu aer cald și escape room? Asta-i ,așa-i? De fapt, sunt multe variante pentru a petrece un timp romantic împreună cu partenerul/partenera. Te las să cercetezi! Îmi vei mulțumi mai târziu.

Trecem la adrenalină. Recunosc. Am trecut brusc de la un stil romantic la unul plin de adrenalină, dar, nu o să îți vină să crezi câte idei și propuneri am pentru tine, mai ales dacă ești pe vibe-ul meu: Adrenalinaaaa. Strigăm: Uraaa!!! Fii atent/ ă: Ce ai zice de o experiență de scuba diving? Bineînțeles cu cine vrei tu!  Ceva mai palpitant? O cursă pe un circuit cu o mașină super-rapidă?  Poate un salt cu parașuta?  Știam eu!

Dacă totuși vrei să oferi un cadou special cuiva, îți recomand să alegi ceva pentru dezvoltare personală cum ar fi:  o oră la bordul unui avion ca pilot, un curs de alimentație sănătoasă, o experiență de tras cu arcul și echitație, un curs de plăcintăreală pentru acea prietenă care visează să se mărite. Oricare ar fi cadoul ales, cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Experimentați, trăiți și dați viață anilor. Iubiți și fiți fericiți! Avem doar o viață care merită trăită, experimentând!


Articol scris pentru SuperBlog 2019, Proba 16  Experiențele trăite la maximum, amintiri pentru o viață!

Logo-experimenteaza-nou-fundal-alb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s