Cum te îmbraci ca în reviste cu bani puțini doar cu Answear. Reduceri de BlackFriday

Salutare. Astăzi avem un subiect despre fashion și nu oricum: vom discuta despre cum ne putem îmbrăca având un buget limitat și în același timp, cu stil. Sunteți pregătite?

Trăim în era tehnologiei, iar asta ne ocupă din ce în ce mai mult timp. Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube ne acaparează și ne petrecem o bună parte din zi, dar și din noapte navigând pe aceste site-uri. Fie că vrem să facem o rețetă nouă sau să vedem ce mai e nou, fiecare dintre noi s-a uitat măcar o dată la poze cu celebrități sau oamenii pe care îi admiră. De câte ori nu ai spus că nu îți poți permite acele rochii glam– Nu îmi permit, credă că valorează o avere. Am cheltuieli de plătit, mâncare de luat. Poate altă dată. Și uite așa altă dată a devenit niciodată. Ai renunțat și la paltonul de damă pe care ți-l doreai de foarte multă vreme, dar care costa mai mult decât salariul tău.  Faci sacrificii zi de zi, iar pe tine te pui pe ultimul loc. STOP!

Astăzi am o veste foarte bună pentru tine și anume că: ȘI TU POȚI ARĂTA CA PE INSTAGRAM CU UN BUGET MIC!  Trebuie doar să cauți unde trebuie și din fericire, ești în locul potrivit. Așadar, îți voi arăta cum poți să arați impecabil, sexy, fermecătoare, feminină cu un buget care să nu depășească 999 de lei.  Și ghici ce..bate la ușă și BlackFriday. Ești pregătită?

Prima ținută: rochie cloș,  cizme și sacou

large_img_2125669Rochie perfectă pentru sezonul acesta care poate fi purtată atât la birou, cât și plimbare cu fetele. Ea are prețul de 129.90 lei la reducere de BlackFriday.  Pentru zilele în care este mai rece vom opta pentru un sacou care ne va ține de cald, dar ne va scoate din anonimat.  În picioare ne vom lua o pereche de cizme și gata look-ul.

Calcule ținută: 129,90 lei rochia , 149,90 lei sacoul în total 279,80 lei. 

A doua ținută: pantaloni, sacou , tricou și adidași

Una din ținutele mele favorite este cea care include adidașii, sacoul și pantalonii. large_img_2057742

Sacou Mango- 159.90 lei

Pantaloni basic Medicine- 83.90 lei la reducere

Tricou Sheroism Medicine- 49.90 lei la reducere

Total: 293, 70 lei 

Acestea sunt doar doua exemple care dovedesc că te poți îmbrăca frumos, elegant cu bani puțini.  Nu există nicio scuză să nu te îmbraci așa cum vrei, cum îți place. Bugetul nu este un impediment și poți avea haine de revistă la un preț foarte mic. Te invit să accesezi site-ul unde vei găsi multe produse care îți vor plăcea, iar în plus, vei avea parte de reduceri semnificative acum de BlackFriday. Answear.


Articol scris pentru SuperBlog 2019. Proba 20  Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday

answear_logonou_1567633518-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s