Tic-Tac: Cum trece timpul?

Timpul este ceva neprețuit. Din păcate noi, oamenii uităm că timpul este cel mai important și că trebuie să avem grijă cum îl facem să se scurgă. Nu știm niciodată cât timp mai avem. Ne rămâne doar să sperăm și să credem că avem timp nelimitat.De câte ori nu am auzit sintagma: Dacă aș mai avea timp…? sau…Nu mai am timp de risipit sau Toate la timpul lor? Ne mulțumim și ne amăgim cu aceste sintagme, regretăm timpul pierdut și oamenii care au plecat de lângă noi pentru că nu am avut timp. Dacă timpul ar fi nelimitat, ce ai alege să faci?

vostok2-1024x683

Purtăm ceasuri fel de fel de la Ceasuri de  bărbați Vostok până la Ceasuri de damă FossilIndiferent de gen, trebuie să recunoaștem că alegem ceasurile pe care le purtăm în funcție de stilul vestimentar sau alegem ținuta cu care vrem să ne îmbrăcăm în funcție de ce avem în colecția noastră. Personal, sunt pasionată de ceasuri și am o colecție mică: ceasuri primite în dar, ceasuri cumpărate cu o anumită ocazie sau dintr-un anumit loc.fossil Întotdeauna îmi schițez în minte cu ce vreau să mă îmbrac și de fiecare dată găsesc un ceai potrivit. Consider că ceasul este un accesoriu deosebit și drăguț care te poate scoate din anonimat. Spre exemplu, îmi place foarte mult să mă îmbrac în negru atunci când merg la o petrecere. Știu că sună straniu, poate, dar ma reprezintă și îmi dă o notă elegantă. Dacă optez pentru o rochie neagră până la genunchi, dreaptă, simplă, neapărat voi purta un ceas argintiu sau roșu cu care îl voi asorta cu pantofii și cerceii. Este o ținută reușită din punct de vedere vizual și cu siguranță atrage priviri pozitive. Dacă optez să mă îmbrac sport, când merg la alergat sau la sală, îmi place să port un ceas care îmi cronometrează timpul, ritmul cardiac și pașii pe care îi fac. Mai port acest ceas când merg la plimbare pentru a-mi monitoriza câtă mișcare fac și dacă sunt în grafic.

Jonglez între mai multe modele de ceasuri în funcție de starea pe care o am, în funcție de locul unde merg și de ținută întotdeauna. Îmi place să fie o armonie între vestimentație și ceasul pe care îl port. Ca un exemplu, am avut o perioadă în care îmi alegeam cureaua în funcție de culoarea curelei ceasului. Ciudat,nu? Cine mai făcea asta?

fb4-1024x731

Indiferent de ce aleg să port, mereu am grijă să am timp: timp pentru cei dragi, timp pentru mine, timp pentru natură,  timp pentru oameni. Indiferent de modelul de ceas ales voi prețui fiecare secundă, fiecare minut, oră, zi.

„Ceasul nu măsoară scurgerea timpului, ci trecerea omului prin timp.”- Dan Surducan

Toată lumea are ceas…dar nu are timp.


Articol scris pentru SuperBlog 2019- Proba 21 Ceasul – accesoriul care îți redă încrederea 

logo-watchshop-500px_1567777126

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s