Cum purtăm o eșarfă? Meli Melo Paris

Salutare. Fiindcă tot am vorbit de stiluri vestimentare, de tendințe și ce ne place să purtăm în materie de haine, astăzi revin cu un subiect la fel de incitant și anume: Accesoriile. Deși nu este un subiect abordat doar de către femei, căci există și accesorii de bărbați,  astăzi vom vorbi puțin despre ale noastre. Ia să vedem: mâna sus cine are o colecție de eșarfe? După cum știm, eșarfele au devenit foarte importante în ținuta unei femei și poate fi folosită în mai multe moduri. Iată mai jos câteva sugestii, exemple care te vor inspira.

  1. Eșarfa în jurul gâtului

1-866Întrebuințarea clasică a eșarfei este în jurul gâtului și oferă un aer boem. Dacă vrei să ai o pată de culoare la o ținută clasică, nu ezita să o accesorizezi cu o eșarfă. Cu siguranță vei atrage multe priviri.

2. Eșarfa- accesoriu pentru păr

Aici sunt mai multe variante. Fie purtăm eșarfa simplu ca bentiță, fie înfășurăm eșarfa peste un coc sau pur și simplu strângem părul într-o coadă și punem eșarfa în jurul elasticului.

948970l-650x487-h-3c1426c0_0

3. Eșarfa purtată ca turban

De câte ori nu am folosit eșarfa noastră preferată atunci când am mers la mare la plajă să ne protejăm părul? Fie că alegem să o purtăm pur și simplu sau să realizăm diferite modele de turbane, eșarfa este cea care completează look-ul, dar și ne protejează împotriva soarelui.

turban.jpg

4. Eșarfa la plajă- pareo

Că tot vorbeam despre mare și plajă, știu că obișnuim să purtăm eșarfa pe post de pareo. Cu o căutare simplă pe internet, găsim diferite tehnici de a realiza o astfel de ținută. Este ieftin, practic și în plus, putem să schimbăm multe eșarfe în funcție de culoarea costumului de baie.

esarfa_pareo_animal_print_blue2_1

5. Eșarfa pe post de fustă

Rămânem tot în zona mării și vorbim despre eșarfa purtată pe post de fustă. Câte dintre noi nu facem asta?  E simplu și practic.

15535147845574433-item620x780

Fie că alegem eșarfe sau alte accesorii, important e să ne simțim bine purtându-le. Personal, îmi plac foarte mult eșarfele ( am o colecție mică) și cerceii de diferite dimensiuni și ocazii. Vă las mai jos câteva poze . Pe curând!

c80c5614-c07a-4ccc-985f-4ad50a2c1320

7d1c9d14-ffef-4a21-bd1a-ce8fe6f632eb

 


Articol scris pentru SuperBlog 2019, Proba 22 Accesoriile potrivite momentului.

Surse foto: pinterest, unica, poze personale

melimelo-logo-500px_1567781456-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s