Recrutări pentru Charlie’s Angels

Salutare. Ne aflăm astăzi aici pentru a vă anunța că vor începe filmările pentru Charlie’s Angels și se caută un nou personaj care va face parte din echipă. Care sunt probele și când va apărea filmul? Citiți în continuare.


M-am hotărât să încerc și eu să fac parte din gașca Îngerilor lui Charlie. Știu că e mai mult de atât, iar mie îmi plac provocările. La urma urmei..cât de greu poate fi? Sunt tânără, destul de frumoasă, rebelă, îmi place aventura și mai ales să lupt împotriva răului. Iar dacă ceva îmi lipsește, cu siguranță voi învăța de la celelalte fete. Mă simt încrezătoare și optimistă. Eu voi fi un înger a lui Charlie.

Îmi aduc aminte când am vizionat primul film la cinema și m-a fascinat. Mi-am dorit mereu să fiu ca ele, să fiu un înger,  iar acum că se ivește această posibilitate, nu o voi rata. Unde e acțiuneaventurădar și un pic de comedie, acolo sunt și eu. This is my life: Action Comedy Adventure (A.C.A.). Abia aștept..mai ales că filmul va fi difuzat în România pe 29 noiembrie 2019. Nu a mai rămas mult timp și ar trebui să mă mișc.

-Bună ziua! Eu sunt îngerul pe care îl căutați.

-Te cred, scumpo..Tu și încă alte aproximativ 250 de fete.

-Pe cuvânt. Puneți-mă la toate probele!

-Ok.Dacă tu zici..bine. Știi să zbori?

-Nu am aripi..dar pot improviza. Mă pot cățăra sau pot să conduc un elicopter.

-Ăsta da optimism. Bun.și dacă nu avem un elicopter..ce faci dacă trebuie să urmărești un infractor?

-Păăăi…voi sări de pe clădiri și îl voi urmări ajutată fiind de celelalte fete. La urma urmei, suntem o echipă.

-Da..ok…Cu pistolul știi să tragi?

-Da.Am permis port-armă și țintesc destul de bine.

-Ok.Vom merge măine la poligonul de tragere. Cuțit știi să folosești?

-Da. Îmi place să gătesc și folosesc mult cuțitele.

-Nu la asta mă refer..

-Da..știu..era o mică glumă..Nu trebuie să fie doar seriozitate….Știu să folosesc și cuțitul când e nevoie..Și mai știu lupte..am făcut 10 ani lupte de stradă..campioană mondială..

-Așa mai merge..Trebuie să începi cu asta. Vezi tu,  este foarte multă acțiune și aventură. În fiecare zi vei lua parte la diverse întâmplări, va trebui să pedepsești infractori, să găsești adevărații vinovați. Asta te va solicita mult și fizic, psihic, dar mai ales emoțional. Cu siguranță știi despre ce vorbesc.

-Sunt pregătită să fac față oricăror provocări. Pentru asta sunt aici. Pentru gașca Charlie’s Angels.

-Ok,ok. Ușurel. Mâine ne vom vedea cu fetele și vom vedea dacă ești potrivită. Ele vor decide. Până acum, m-ai convins cu vorbele, dar mâine vom vedea ce știi să faci și mai ales dacă te înțelegi cu fetele. Îți mulțimim și ne vedem maine.


Aveam o sumedenie de emoții. Nu am dormit toată noaptea. Mi-am exersat engleza, m-am uitat de 2 ori la filmul ce a fost filmat acum foarte mult timp, mi-am pregătit discursul, am băut 2 l de coca-cola, 4 cafele și am mâncat o pizza. Noaptea a fost una lungă și parcă nu mai trecea. Pe de o parte voiam să se facă mai devreme ziua ca să pot merge să dau adevăratele probe și să le cunosc pe fete, iar pe de o parte îmi doream ca noaptea să dureze o veșnicie pentru că aveam mari emoții să nu o dau în bară. Câteodată și optimistul o mai dă în pesimism și se îndoiește de propriile puteri.:Dacă nu voi face față? Dacă am un vis prea mare? Noaptea a trecut după ritmul ei, iar eu am adormit undeva pe la ora 5 fix înainte cu o oră de alarma setată pe telefon. Ce drăguț este să te trezești dimineața! Mai ales după ce ai făcut o noapte albă. Glumesc, evident. Dar, am făcut o excepție și m-am trezit instant. Nici nu știu când m-am aranjat, m-am îmbrăcat cu haine alese din timp în stilul îngerilor lui Charlie și am pornit la drum. Până și drumul mi s-a părut o veșnicie, dar în cele din urmă am ajuns. Cu o oră și jumătate  înainte de întâlnire și evident nu era nimeni. A trebuit să aștept. Ce agonie! Ce extaz!

Charlies-Angels-2Au venit. În sfârșit au venit. Ce bucurie! Și câte emoții. Fetele m-au salutat zâmbind și șușoteau ceva. Acum nu știu dacă de bine sau de rău. Aveam să aflu abia la final. Am intrat timid în poligonul de tragere, m-am echipat, am ascultat instrucțiunile și mi s-a rupt filmul. Eram doar eu și oamenii de acolo. Doar eu și acțiunea. Cred că am ajuns la cote maxime cu adrenalina. M-am simțit nemaipomenit mai ales că m-am sincronizat foarte bine cu fetele , n-am completat și am făcut echipă bună. Apoi, a trebuit să mă lupt cu un om cu cagulă și m-am descurcat. Partea cea mai interesantă a fost atunci când a trebuit să vorbesc cu fetele, să povestim. Mi-am dat seama că am scăpat de emoții atunci când am tras primul glonte, m-am relaxat când am lucrat cu fetele și am intrat în lumea lor când am început să vorbim. Am simțit că le cunosc de o viață, că există o chimie între noi și că ne putem înțelege din priviri. Am mulțumit pentru tot și am plecat cu speranța că voi fi eu aleasa. Iar dacă nu voi fi, măcar am câștigat o zi cu ele și mă voi bucura când va fi premierea filmului  pe  29 noiembrie 2019Știu că am dat tot ce a fost mai bun și am încredere că va fi bine.

-Alo? Bună ziua! Bun venit în echipa Îngerilor lui Charlie. De mâine începi. De astăzi ești agent în  echipa Îngerii lui Charlie! Te așteptăm.

Alo….( nu am mai avut cuvinte..pur și simplu..am plâns..de emoții, de bucurie…pentru că..și îngerii mai plâng câteodată…)

Vă las mai jos trailer-ul filmului și vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de cea mai tare lansare din acest sfârșit de an.


Articol scris pentru SuperBlog 2019- Proba 23 Agent în echipa “Îngerii lui Charlie”.

intercomlogo-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s