Importanța îngrijirii tenului în sezonul rece cu Gerovital- doctor în frumusețe

Salutare. După ce am abordat diverse subiecte, de la cadouri până la vestimentație, astăzi vom vorbi în sfărșit despre îngrijirea tenului și cât de importantă este rutina zilnică în ceea ce privește pielea noastră.O piele sănătoasă se va vedea de la distanță. Vântul, praful, radicalii liberi, temperatura, alimentația ne afectează elasticitatea și strălucirea pielii. Câte dintre noi oferă o îngrijire adecvată tenului? Și aici nu mă refer doar la o cremă hidratantă și eventual un demachiant. Îngrijirea tenului reprezintă mai mult de atât și este foarte important să ne ajutăm pielea să fie cât mai frumoasă pentru mai mult timp.

Invocă puterea naturii! Da! Ai văzut bine! Natura este cea care ne este cea mai bună prietenă și ne ajută. Poate că ați observat faptul că, dacă avem un stil de viață sănătos, consumăm alimente cât mai puțin procesate, bem multă apă și facem mișcare, corpul nostru se simte bine și ne ajută să avem energie. Dar, ce ne facem când vine sezonul rece și imunitatea scade? După cum știi, sezonul rece vine și cu câteva probleme în ceea ce privește pielea noastră. Pielea este mai uscată, mai sensibilă și are nevoie de o îngrijire specială. Pe lângă crema hidratantă de care vorbeam este necesar să ne realizăm propria rutină de îngrijire a tenului. Ce înseamnă asta?  Alegem câteva produse în funcție de tipul nostru de ten și ne ținem de treabă, adică vom respecta cu sfințenie această rutină fără a face vreo excepție.

Astăzi voi vorbi puțin despre Gerovital Plant și cum putem alcătui o rutină de skincare foarte simplu și cu buget mic. Așadar, luați un pix și o foaie și notați:

Primul pas în îngrijirea tenului este demachierea. Indiferent că nu ne-am machiat sau că am stat în casă toată ziua și nu am făcut nimic, nu săriți de acest pas. Este necesar să curățăm tenul pentru a nu ne trezi cu puncte negre și cu pori blocați. Pentru demachiere puteți folosi un lapte demachiant sau apă Micelară. Pe aceasta din urmă o recomand pentru că nu irită ochii și tenul, curăță foate bine și nu lasă tenul uleios.

Al doilea pas este curățarea tenului cu apă și un gel de curățare, ca mai apoi să aplicăm o cremă hidratantă care are rolul de hidratare, bineînțeles, dar să și formeze o peliculă de protecție pentru ten pentru următoarele produse care se vor folosi. Vom aplica crema antirid SPF 15 deoarece este foarte importantă protecția împotriva razelor Uv indiferent de anotimp. Sfatul meu este să nu omiteți niciodată crema cu SPF. Veți vedea diferențele în timp. După ce am lăsat  5 minute crema să intre în ten, aplicăm Booster vitalitate și strălucire care va da tenului un aspect fresh și un efect de întinerie. Pentru zona ochilor vom folosi o cremă anticearcăn antirid pentru a da luminozitate, pentru a estompa liniiile fine și pentru a acoperi cearcănele, iar pentru ten vom folosi o cremă CC Matifiantă care va avea un aspect natural, nu încarcă tenul și nu creează aspectul de mască.

Dacă veți ține cont de acești pași, veți observa cum tenul vostru va străluci, va fi mai radiant, iar orice veți purta pe față, indiferent de fondul de ten ales, va arăta impecabil. Cu siguranță veți opta doar pentru acești pași fără a mai fi nevoie de alte produse de make-up pentru că, după cum știm, multe dintre noi se confruntă cu diferite probleme ale tenului și căutăm de fiecare dată să ne ascundem după machiaj. Suntem norocoase că astăzi găsim produse foarte bune și eficiente care ne ajută să avem un ten de invidiat pentru că Gerovital- doctor în frumusețe. 

Nu uitați:

  • Alimentație sănătoasă;
  • Sport;
  • Minim 2 L apă pe zi;
  • Rutina de îngrijire a tenului;
  • Fiți frumoase și încrezătoare!

MNP_9628.jpg

 


Articol scris pentru SuperBlog 2019- Proba 25-  Invocă puterea naturii

Farmec_original-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s