O viață mai ușoară cu noul CR-V Hybrid de la Honda

Nu mă pricep la mașini. Acesta este adevărul. Când vine vorba de reparat ceva sau de zgomote care se aud în timpul mersului sunt total paralelă. Noroc că am mecanicul meu care se ocupă. În schimb, îmi place foarte mult să conduc.Nu am mașina mea personală, dar muncesc pentru ca acest vis să devină realitate în viitorul apropiat. Mi-am făcut o mică listă cu ce nu îmi place ca să pornesc de undeva și să știți că într-adevăr funcționează. Pe principiul: începe cu ce nu îți place.

galerie_RP-Honda-CR-V-Hybrid-9-min-1024x663

Dar, mai este și categoria cu mașini care îmi plac. Am căutat mult, m-am informat care ar fi cea mai bună opțiune pentru mine, dar tot nu mă pot decide. Spre exemplu, mi-a atras atenția în mod special, Honda CR-V Hybrid atât pentru desing, dar mai ales pentru dotări și facilități. Sunt un om modern și îmi place ca lucrurile din jurul meu să fie la fel. Sincer, nu mi-aș dori să conduc o Dacia 1310 fiindcă nu m-aș simți deloc confortabil, ba mai mult îmi va îngreuna viața. Nu mă înțelegeți greșit! Îmi place și acest model, dar să îl văd undeva într-un muzeu de mașini și atâtâ. Fără condus.

Trecând la modelul modern, Honda România îți sare în ajutor și vei putea alege mașina visurilor tale, mașina perfectă cum îmi place mie să îi spun.Tehnologia Honda Hybridface diferența pentru că noul motor hybrid are trei moduri de funcționare: Motor Drive, Hybrid Drive și Electric Drive ceea ce înseamnă că este silențios, eficient și oferă un răspun imediat al accelerației.

crv-hybrid-motor-2000x750.jpg

 

Această mașină se  conduce foarte ușor, silențios și bineînțeles are un consum mic. Are 184 CP ceea ce îi mulțumește până și pe cei mai pretențioși la mașini. Pot câștiga o cursă de mașini foarte lejer doar cu unul din modele Honda. Mi-a mai atras atenția la această mașină faptul că este elegantă, dar în același timp sport.Oferă un spațiu flexibil și încăpător,  practic, deține un spațiu generos pentru picioare. Este tot ce am nevoie, mai ales atunci când conduc o distanță mai mare. Practic, îmi va oferi cel mai mare comfort, siguranță, iar vacanțele la volan vor deveni o adevărată plăcere. Să nu mai spun că are o capacitate de încărcare mare, de până la 1.700 litri. Dar, cireașa de pe tort abia acum vine. Când sunt la volan, îmi place să mă aflu în siguanță, iar mașina aceasta fix asta îmi oferă și anume, sistemul Honda Sensing care detectează pericolele ce ar putea fi trecute cu vederea în trafic. În termeni mai simpli, în cazul în care cineva realizează o depășire neregulamentară,  mașina te protejează și te apără de pericole. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Honda-Safety@2x-min-1024x608.png

De multe ori am zis că mașina poate să arate oricum, important este să te ducă din punctul A în punctul B. Dar nu este chiar așa. Lucrurile au avansat, iar piața aceasa a mașinilor s-a dezvoltat foarte mult în ultimi ani tocmai pentru a oferi siguranță, comfort și o ușurare a vieții de familie și nu numai. Am ajuns la concluzia că o mașină te poate reprezenta, iar atunci când alegi informat un model, nu ai decât de câștigat. V-am zis de la început că nu mă pricep la mașini, dar în nepriceperea mea, știu că o mașină îți poate face viața mai ușoară. Imaginați-vă doar că o mașină nu are servodirecție și cât de greu ar fi să virați stânga- dreapta. Vă spun eu care am experimentat aceast lucru. Vă vor durea foarte tare brațele, umerii și nici spatele nu va arăta prea bine. Sau să facem altfel, imaginați-vă că sunteți într-o mașină care nu e deloc încăpătoare și trebuie să stați cu genunchii la abdomen. Oare cum e la drum lung? Sau..gândiți-vă că aveți o mașină frumoasă pe exterior, dar în interior lasă de dorit, nu este spațiu suficient, nu este confortabilă și mai consumă și foarte mult. O risipă, nu?

Nu aș ști exact să spun cu ce îmi va ușura viața o astfel de mașină fiindcă nu am condus-o încă și probabil că nu o voi conduce prea curând. Nu îmi pot da cu părerea despre ceva ce nu am experimentat, nu am probat. Dar știu ce caut la o mașină, iar asta cred că e cel mai important. Cu siguranță voi lua în calcul și testarea unei astfel de mașini pentru a vedea dacă este într-adevăr cum se spune și dacă mă voi înțelege cu ea, dacă vom avea o conexiune. Până atunci, vreau să îmi răspundeți voi: Cum credeți că vă face o astfel de mașină viața mai ușoară?


Articol scris pentru SuperBlog 2019- Proba 26 Noul CR-V Hybrid, parte din familia ta

logo-honda-romania_1567434073

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s